GTA IV

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Како да ставам мои песни на радиото во EFLC ?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Кажите ми добри сетинзи за да наместам на лап топот без да ми праве проблем(колку е можно тоа)...не дека ми правеама некако не е тоа тоа кога сум пешки е све ок мада малку е споро а кога сум у кола некако сецка...
те ја конфигурацијата
Intel dual core T4300 2.1 ghz
Ati HD4330 512mb
RAM 4GB DDR2
Де бе некој нека каже според овоа кој стеинзи да ги наместам .

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Мош не е за тука ама дека е околу играта па тука ке прашам.(mac ке ме караш ама јбг спие ми се тука ми прво текна)...Овака сеа идам у видео едитор и се убаво спицкам некое видео напраам шо треба снимам и идам нели у мај документс најдам го видеото ама фајло (екстензијата) ми е .VID и со ништо не отвара по нет утепа се тражејки конвертери ама курац...Па да прашам на авс како ви ги дава видеата и имал е некој оваков проблем до сеа.

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Мош не е за тука ама дека е околу играта па тука ке прашам.(mac ке ме караш ама јбг спие ми се тука ми прво текна)...Овака сеа идам у видео едитор и се убаво спицкам некое видео напраам шо треба снимам и идам нели у мај документс најдам го видеото ама фајло (екстензијата) ми е .VID и со ништо не отвара по нет утепа се тражејки конвертери ама курац...Па да прашам на авс како ви ги дава видеата и имал е некој оваков проблем до сеа.
И уште нешт да питам дека нов сум у гта 4 интересираме дали и како можеат да се подобрат fighting skills на Нико .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
И уште нешт да питам дека нов сум у гта 4 интересираме дали и како можеат да се подобрат fighting skills на Нико .
Не. Само тие што си ги има може да се користат. Нема како на GTA:SA нешто ново или појак(да биде да речеме).

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Nema potreba, bas e onaka selsko mavanje. Lakt, glava, kolence, pa se branis, sut u stomak :) najjaca karika ke bides

Ошо

I like to disturb people.
Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
ццц.... се отепав од играње деновиве ... ја превртев баш вечерва ... и се шекнав кога видов 62 проценти камплитед... што сега кај да акам шо да праам ??

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Врши ги мисиите повторно.Тоа ти е просек од % на успех на мисијата.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
ццц.... се отепав од играње деновиве ... ја превртев баш вечерва ... и се шекнав кога видов 62 проценти камплитед... што сега кај да акам шо да праам ??
Да тепаш Гулаби[FLying Rats(gta4), SeaGulls(TLaD, TBoGT)]
Да ги скокнеш сите Unique Stunt Jumps(Gta 4, 50 има)
Од неколку пријатели да им ја отвориш нивната специјалност, односно да може д ати продаваат оружја, бомби да ти дава итн.
Или подобро објаснето имаш тука. GTA 4, GTA TLaD, и GTA TBoGT.

Во горните хајперлинкови имаш се што треба да поминеш за да минеш било која од ГТА 4 100$

Ошо

Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Благодарам ... Интересно е ги ќарив Кики и Кармен ... Играва е ..

Ошо

Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Еј дечки денеска пробав да ја инсталирам играта на компјутерот на брат ... се беше ок се додека не го ставив пачот 1.0.7.0 мислам дека е последен ... и ми бара сериал кеј ... првиот пат ја средив со серијалот овојпат ме зеза ... Излелз има ?? Некој плус пач кој ви успеал ????

Благодарам однапред

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Почна да ми излегува нешто "SecuRom can't load gsc dll", до душа играта си тече се супер, ама треба едно 20 пати да кликнам за да се уклучи, бидејќи ми излегува тоа што спомнав.... Има некое чаре за ова?.

Kajgana Shop

На врв Bottom