C:/Users/Your Username/Documents/Rockstar Games/GTA IV/User Music/ Ова е за Windows 7(мислам)Како да ставам мои песни на радиото во EFLC ?
Де бе некој нека каже според овоа кој стеинзи да ги наместам .Кажите ми добри сетинзи за да наместам на лап топот без да ми праве проблем(колку е можно тоа)...не дека ми правеама некако не е тоа тоа кога сум пешки е све ок мада малку е споро а кога сум у кола некако сецка...
те ја конфигурацијата
Intel dual core T4300 2.1 ghz
Ati HD4330 512mb
RAM 4GB DDR2
Кој пач да го инсталирам?Инсталирај patch и ако ојт пак така најди друг крак.
Па кај мене се решаваше со овај пач GTAIV_Patch_V2,ама пробај инсталирај го GTAIV_TU5,овај е најнов па пробај.Кој пач да го инсталирам?
И уште нешт да питам дека нов сум у гта 4 интересираме дали и како можеат да се подобрат fighting skills на Нико .Мош не е за тука ама дека е околу играта па тука ке прашам.(mac ке ме караш ама јбг спие ми се тука ми прво текна)...Овака сеа идам у видео едитор и се убаво спицкам некое видео напраам шо треба снимам и идам нели у мај документс најдам го видеото ама фајло (екстензијата) ми е .VID и со ништо не отвара по нет утепа се тражејки конвертери ама курац...Па да прашам на авс како ви ги дава видеата и имал е некој оваков проблем до сеа.
Не. Само тие што си ги има може да се користат. Нема како на GTA:SA нешто ново или појак(да биде да речеме).И уште нешт да питам дека нов сум у гта 4 интересираме дали и како можеат да се подобрат fighting skills на Нико .
Nema potreba, bas e onaka selsko mavanje. Lakt, glava, kolence, pa se branis, sut u stomakИ уште нешт да питам дека нов сум у гта 4 интересираме дали и како можеат да се подобрат fighting skills на Нико .
Да тепаш Гулаби[FLying Rats(gta4), SeaGulls(TLaD, TBoGT)]ццц.... се отепав од играње деновиве ... ја превртев баш вечерва ... и се шекнав кога видов 62 проценти камплитед... што сега кај да акам шо да праам ??