KESKOO
Форум зависник
- Член од
- 13 март 2010
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 3
Ке го симнам ама да прашам дали работи само испробан ти е ?
И кај мене беше све ок се дур не ја извев перката што ја вградив на графичката и ми загреват 80+ степени.Види да не ти е сјебана перката .Igrata ja instalirav bez nikakov problem, si raboti, se komplet, no mi secka od vreme na vreme. Namaliv sve u grafikata, rezolucija, tekstura, baska 1GB ram imam na grafickata i toa tamu zeleno e nekoj si 402/1008. Probav i sve na low i pak secka. Da ne ima nekoj patch za da se sredi toa ili pak da ne e do directx? Ja preinstalirav igrata 2 pati i pak istite gluposti. Ako imal nekoj slicno iskustvo, neka pise kako go sredil. Fala odnapred.
Незнам за тебе,ама знам дека сигурно си еден од ретките.Играва на графички план - екстра,внесени се многу новитети во гејмплејот али приказната срање и многу е мала играва и тоа ме разочара и ја оставив не ја играм..
^^ Зеленко за ова.Незнам за тебе,ама знам дека сигурно си еден од ретките.
Играва на графички план има чиста 10ка,гејмплејот е 10ка,звуците и останатите ефекти исто така 10ка.
Исто така приказната е одлична според мене,и баш е интересно што си србин во играта...Исто така ме радува и што играва немаше потреба да се игра со шифри и имаше премногу интересни мисии.
Се гледа дека си ја играл само колку да ја свртиш па затоа викаш дека е мала...играва ја играв долго време и не беше баш кратка...
Ти си ги играл само главните задолжителни мисии без да излезеш на улица и да се зафркаваш и забавуваш со обичните луѓе на улица...да одиш и да се пијанчиш со пријателите,да ги дуп*ш џандарите,да искачаш со девојки и слични интересни работи кои ги има во играта.
Но добро...тоа си е твое мислење сепак :kajg:
Го спуптив пачов за џабе 100мб,пробав да го иснталирам и излегвит фаилед дека нешто не можит да најт.Може каснам со одговор, ама не ми е испробан. ГТА 4 не ја играм веќе 3 месеца, односно од кога излезе EFLC.
Би требало да работи, единствено што може да биде проблем е крак, иначе друго тешко.
Значи си играл 11 саати на ден т.е. цел ден (останатите 13 одат на јадење, празнење и спиење). И ми викаш дека не си запнал. Ако 11 саати на иста игра не е запнување незнам што е.Без мамење,некаде околу 22 саати![]()
МОжеби му станало интересно и "Уживал"Значи си играл 11 саати на ден т.е. цел ден (останатите 13 одат на јадење, празнење и спиење). И ми викаш дека не си запнал. Ако 11 саати на иста игра не е запнување незнам што е.
Сето тоа е измачување не уживање.
Тоцно така и ја исто мозам да казам за серијата 24 - 7 сезона коа ја симнав од нет викам ај 4 епизоди ке глеам на ден ... аааМОжеби му станало интересно и "Уживал"
Јас вака направив за Серијата Prison Break. За 2 дена 1 сезона отиде. Гледајќи епизода, стануваше интересна и продолжуев се понатаму зашо стануваше се поинтересна и поинтересна.
Од сабајле до вечер.
и Секој различно ужива сепак.
Да знаеш дека не се измачував туку напротив,УЖИВАВ ВО ИГРАТАЗначи си играл 11 саати на ден т.е. цел ден (останатите 13 одат на јадење, празнење и спиење). И ми викаш дека не си запнал. Ако 11 саати на иста игра не е запнување незнам што е.
Сето тоа е измачување не уживање.
На лаптоп во ВЦНа шо е болје да ја играс на ПЦ или на ПС ???
Инсталирај patch и ако ојт пак така најди друг крак.Дечки имам еден проблем со GTA. Значи ја симнав играта од замунда онаа од Razor1911 верзијата. Е сега кога ја пуштам играта и кога пробам да погледнам лево или десно ми сецка. А ја имам Episodes from Liberty City oд Reloaded и си оди перфектно. Да не е нешто до кракот или?