- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
:nenene:Можам да играм на core 2 2.0 , 1 gb ram , ATI Radeon 1650x Series ???
:nenene:Можам да играм на core 2 2.0 , 1 gb ram , ATI Radeon 1650x Series ???
fala brat go napraviv ic nesecka segaоди на google i napisi download gta iv patch 2 i odi na prvoto toj patch ti e .
Со оглед што имаш лаптоп, ќе го стопи. А и неможешДали можам да ја играм со : Виндоус виста, Интел Центрино дуо, нвидиа 7400, 1 гб рам меморија.
Знаев дека од тебе ќе добијам одговор. тнхСо оглед што имаш лаптоп, ќе го стопи. А и неможеш
Исклучи го антивирусот додека бараташ со игратаНезнам зашто, Anti-вирусот ме напиња, го препознава кракот LaunchGta4.exe како вирус, ја му давам Ignore, цело време ми појавуе...А предходно не се дешаваше ова, од пред недела-две праи вака...Чаре ?
Брат прво чаре е да го изгасиш АНТИ-ВИРУСОТ, а второ да го изгасиш RESIDENT SHIELD (односно тоа што нонстоп скенира, и бара по фалови)Незнам зашто, Anti-вирусот ме напиња, го препознава кракот LaunchGta4.exe како вирус, ја му давам Ignore, цело време ми појавуе...А предходно не се дешаваше ова, од пред недела-две праи вака...Чаре ?
Ако имаш конфигурација која одговара со минималната на медиум можеш да ја играш ама треба да ги симниш пачовите.GTA 4 Minimum System Requirements
GTA 4 Recommended System Requirements
- Processor: [FONT="]Intel Core 2 Duo[/FONT] 1.8Ghz or equivalent [FONT="]AMD Athlon X2[/FONT] 64 2.4Ghz
- Memory/RAM: 1GB for XP and 1.5GB for Vista
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 or 256MB ATI X1900
- Hard Disk Space: 16GB free
- [FONT="]Operating System[/FONT]: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4GHz or equivalent AMD Phenom X3 2.1GHz
- Memory/RAM: 2.5 GB for XP or Vista
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 or 512MB ATI 3870
- Hard Disk Space: 18GB free
- Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
многу бара играта... изгледа ќе треба да се подновам со некоја помоќна конфигурација...
Ќе ти прегрева лап топот и ќе можиш да ја играш само од дома и лап топот во штекерот да ти е приклучен.Со батерија да играш ќе ти ја цицне одма.DALI JA IMAT NEKOJ IGRANO GTA IV NA LAPTOP,AKO JA IMAT NEKA PISIT SO KONFIGURACIJA IMAT I OD KAJ GO ZEDE,NESTO MERAK ME FATE ZA LAPTOP DA ZEMAM AMA SAKAM DA ZEMAM NEKOJ SO SE IGRAT GTA IV.
Не само што ќе ја цицне, него и нема да има толку јаки перформанси како кога е на струја.Ќе ти прегрева лап топот и ќе можиш да ја играш само од дома и лап топот во штекерот да ти е приклучен.Со батерија да играш ќе ти ја цицне одма.