GTA IV

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Дали можам да ја играм со : Виндоус виста, Интел Центрино дуо, нвидиа 7400, 1 гб рам меморија.

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
GTA 4 Minimum System Requirements

• Processor: [FONT=&quot]Intel Core 2 Duo[/FONT] 1.8Ghz or equivalent [FONT=&quot]AMD Athlon X2[/FONT] 64 2.4Ghz
  • Memory/RAM: 1GB for XP and 1.5GB for Vista
  • Video Card: 256MB NVIDIA 7900 or 256MB ATI X1900
  • Hard Disk Space: 16GB free
  • [FONT=&quot]Operating System[/FONT]: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
GTA 4 Recommended System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Quad 2.4GHz or equivalent AMD Phenom X3 2.1GHz
  • Memory/RAM: 2.5 GB for XP or Vista
  • Video Card: 512MB NVIDIA 8600 or 512MB ATI 3870
  • Hard Disk Space: 18GB free
  • Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1

многу бара играта... изгледа ќе треба да се подновам со некоја помоќна конфигурација...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.469
Мора ли да имам Games for windows LIVE за да ја играм играва или ме зафркава нешто?
Прво ми се појавува едно црно квадратче и потоа стискам ентер и ми се појавуе Rocstar Games Social Club

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Незнам зашто, Anti-вирусот ме напиња, го препознава кракот LaunchGta4.exe како вирус, ја му давам Ignore, цело време ми појавуе...А предходно не се дешаваше ова, од пред недела-две праи вака...Чаре ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Незнам зашто, Anti-вирусот ме напиња, го препознава кракот LaunchGta4.exe како вирус, ја му давам Ignore, цело време ми појавуе...А предходно не се дешаваше ова, од пред недела-две праи вака...Чаре ?
Исклучи го антивирусот додека бараташ со играта:pos:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Брат прво чаре е да го изгасиш АНТИ-ВИРУСОТ, а второ да го изгасиш RESIDENT SHIELD (односно тоа што нонстоп скенира, и бара по фалови)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
GTA 4 Minimum System Requirements

• Processor: [FONT=&quot]Intel Core 2 Duo[/FONT] 1.8Ghz or equivalent [FONT=&quot]AMD Athlon X2[/FONT] 64 2.4Ghz
  • Memory/RAM: 1GB for XP and 1.5GB for Vista
  • Video Card: 256MB NVIDIA 7900 or 256MB ATI X1900
  • Hard Disk Space: 16GB free
  • [FONT=&quot]Operating System[/FONT]: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
GTA 4 Recommended System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Quad 2.4GHz or equivalent AMD Phenom X3 2.1GHz
  • Memory/RAM: 2.5 GB for XP or Vista
  • Video Card: 512MB NVIDIA 8600 or 512MB ATI 3870
  • Hard Disk Space: 18GB free
  • Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1

многу бара играта... изгледа ќе треба да се подновам со некоја помоќна конфигурација...
Ако имаш конфигурација која одговара со минималната на медиум можеш да ја играш ама треба да ги симниш пачовите.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
DALI JA IMAT NEKOJ IGRANO GTA IV NA LAPTOP,AKO JA IMAT NEKA PISIT SO KONFIGURACIJA IMAT I OD KAJ GO ZEDE,NESTO MERAK ME FATE ZA LAPTOP DA ZEMAM AMA SAKAM DA ZEMAM NEKOJ SO SE IGRAT GTA IV.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
DALI JA IMAT NEKOJ IGRANO GTA IV NA LAPTOP,AKO JA IMAT NEKA PISIT SO KONFIGURACIJA IMAT I OD KAJ GO ZEDE,NESTO MERAK ME FATE ZA LAPTOP DA ZEMAM AMA SAKAM DA ZEMAM NEKOJ SO SE IGRAT GTA IV.
Ќе ти прегрева лап топот и ќе можиш да ја играш само од дома и лап топот во штекерот да ти е приклучен.Со батерија да играш ќе ти ја цицне одма.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ќе ти прегрева лап топот и ќе можиш да ја играш само од дома и лап топот во штекерот да ти е приклучен.Со батерија да играш ќе ти ја цицне одма.
Не само што ќе ја цицне, него и нема да има толку јаки перформанси како кога е на струја.

Kajgana Shop

На врв Bottom