Нема ни минимални шанси..Дали можам да ја играм на оваа конфигурација: core 2 duo 2.13, 2 gb ram i nvidia geforce 7300 GT и во случај да можам од каде да ја спуштам(ама во случај)
Имаш крак во фолдеротgo instalirav GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS pa sega nejce igrava da se pusti se pokazuva nesto Fatal Eror
nisto brat batali nemoze toa updajtot .Имаш крак во фолдерот
Имаш Виндоѕс 7 претпоставувам тој дека и јас го имав истиот проблемкога вртев десно или лево клај пач 2 за гта ив и ке видиш гајле немат.nisto brat batali nemoze toa updajtot .
mi secnuva samo napati . primer koga ke vozam kola skrivnuvam na levo ili desno ili stiskam q ili e ... i togas mi zasecnuva ... nz sto e rabotata
Da , imam Windows 7Имаш Виндоѕс 7 претпоставувам тој дека и јас го имав истиот проблемкога вртев десно или лево клај пач 2 за гта ив и ке видиш гајле немат.
оди на google i napisi download gta iv patch 2 i odi na prvoto toj patch ti e .Da , imam Windows 7
Go simnav apdejtot sto mi go preporaca @ivan1real no koga ke go instaliram ne se pusta igrata pokazuva nesto Fatal Error .
Ako moze da mi kazes za koj patch mislis i ako moze link da mi dades za download !