GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Има проблеми со седмицата, и мене ми сецка...Стај xp или vista ако сакаш да играш нормално...

Пошо ме потсети на проблемов, инсталирав пач 1.4, и не сецка веќе. Направи го истото... Гуглај го ова
Grand Theft Auto IV v1.0.4.0 Update-RazorDOX

ke go pobaram sega ke go instaliram pa ke vidime sto ke bide

pozz

go simnav toa no koga ke go otpakuvam toa ima vakvi fajlovi .

oo1 , 002 , 003 i ne znam pose sto da pravam so niv ?

Отвори ги со winrar и екстактирај ги негде...

Дали можам да ја играм на оваа конфигурација: core 2 duo 2.13, 2 gb ram i nvidia geforce 7300 GT :( и во случај да можам од каде да ја спуштам(ама во случај):vozbud::vozbud::vozbud:

Дали можам да ја играм на оваа конфигурација: core 2 duo 2.13, 2 gb ram i nvidia geforce 7300 GT :( и во случај да можам од каде да ја спуштам(ама во случај):vozbud::vozbud::vozbud:
Нема ни минимални шанси..

go instalirav GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS pa sega nejce igrava da se pusti :( se pokazuva nesto Fatal Eror :@

nisto brat batali nemoze toa updajtot .

mi secnuva samo napati . primer koga ke vozam kola skrivnuvam na levo ili desno ili stiskam q ili e ... i togas mi zasecnuva ... nz sto e rabotata

Имаш Виндоѕс 7 претпоставувам тој дека и јас го имав истиот проблемкога вртев десно или лево клај пач 2 за гта ив и ке видиш гајле немат.

Имаш Виндоѕс 7 претпоставувам тој дека и јас го имав истиот проблемкога вртев десно или лево клај пач 2 за гта ив и ке видиш гајле немат.

Da , imam Windows 7

Go simnav apdejtot sto mi go preporaca @ivan1real no koga ke go instaliram ne se pusta igrata pokazuva nesto Fatal Error .

Ako moze da mi kazes za koj patch mislis i ako moze link da mi dades za download !

Da , imam Windows 7

Go simnav apdejtot sto mi go preporaca @ivan1real no koga ke go instaliram ne se pusta igrata pokazuva nesto Fatal Error .

Ako moze da mi kazes za koj patch mislis i ako moze link da mi dades za download !

оди на google i napisi download gta iv patch 2 i odi na prvoto toj patch ti e .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom