GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
знам за сп 3. а сакам да прашам, треба ли да го форматирам компјутерот за да го инсталирам?

Еве линк за СП3 но постои можност преку update доколку ти е пуштен да го пронајде бидејќи е помала големината која вака изнесува 316 мб.
И тука имаш линк што е потребно да знаеш пред да инсталираш СП3.

Ја играв играва со 1.0 пачот, и денеска ги симнав 1.2 и 1.3, ги инсталирав и сега несака да ми се уклчучи играта. Што треба да правам?

Реинсталирај ја

Кога инсталирам СП3 ми вика нешто "Acess is Denied" и после почнува нешто да се полни и се рестартира компјутерот, и одкога ке се уклучи уште е СП2. Што да правам?!

Смени крак. Ак немојт, преинсталираја играта, ама одбери да ти се зачуват save-от пред да ја избришиш.

Некој да ми кажит како може да си стам своја музика во играва т.е. ко ќе влезам во кола да пуштам некое радио и да свират моите песни? :smir:

Смени крак. Ак немојт, преинсталираја играта, ама одбери да ти се зачуват save-от пред да ја избришиш.

Некој да ми кажит како може да си стам своја музика во играва т.е. ко ќе влезам во кола да пуштам некое радио и да свират моите песни? :smir:

Во My Documents треба да има GTA4 User Files така нешто, и би требало да може да се ставаат песни.

28.91 % od igrava sum igram ofline bidejki neznam kako da igram online ponekogas malce secka ali dobra e

AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz BE
3gb RAM
Geforce 9400GT

Како ќе се игра на оваа конфигурација, и ако може активационен код по ПП нека прати некој. Едно другарче мое го има оригиналното цеде, ама не можело со ист код на два различни компјутери.

И уште нешто: Со оригинал цеде, треба да се инсталираат накнадно кракови, пачови? Или само да се инсталира и код да се најди?

А може ли да се игра гта 4 на сервис пак 2 со 2 гб рам и 512 графичка???

А може ли да се игра гта 4 на (1) сервис пак 2 со (2) 2 гб рам и (3) 512 графичка???
1. Може, ама треба да измениш нешто во регистрите
2. Да речеме дека 2 гигабајти се доволни
3. Каков модел е графичката?
4. Не кажа каков процесор имаш.

А на ваква конфиг. ќе може ли да се игра со средна графика.
CPU: Intel Core Duo E2180 2,0 Ghz
RAM: 3 GB
GPU: Nvidia GeForce 8400GS - 512
HDD: 160GB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom