F
fantomX
Гостин
Сигурен си? Само последните 2-3 години? Ко го удри намерно еден порано (Хил мислам беше) за да биди првак, да, ама после...На 10 трки пред крај земаше титула последните 2 или 3 години,претходно не беше така.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си? Само последните 2-3 години? Ко го удри намерно еден порано (Хил мислам беше) за да биди првак, да, ама после...На 10 трки пред крај земаше титула последните 2 или 3 години,претходно не беше така.
Сигурен си? Само последните 2-3 години? Ко го удри намерно еден порано (Хил мислам беше) за да биди првак, да, ама после...![]()
Колку години е нигерот?
Немојте бе така, ако одиме по твоите правила, Шумахер требаше да биде доживотно казнет најмалце десет пати.доживотна суспензија за тимо глок, курлево успеа да ја упропасти цела сезона!!!!!!!:nenene:
Па зошто да не се буни??Толку работа за да станат најдобар тим у формула и сеа наеднаш Оп..џабе е сееее.Поздрав до сите навивачи на Мекларен и на Хамилтон и честито заслужена титула која требаше уште лани да ја освои ама сепак е најмлад освојувач. Пред него е блескава кариера и многу шампионски титули.
А сега малку за навивачите на ферари и нивниот тим кој на не употребам погрдни зборови ама ја упропасти Ф1 во претходните години додека беше Шумахер возач за сите нелегални подесувања на болидот и на моторот за најпедерските и најпрљавите трки на Шумахер за сите дубари за кои не добивал казни за нелегални претекнувања и за нелегалните движења за задржување на позиција и за уште многу срања што ги направи ферари низ годиниве, да не заборавиме кој најмногу се буни и се заканува ако се воведат унифицирани мотори. Ферари и нивните возачи заедно со Алонсо можат само...............:pusk:
Фетел ќе го смени23 години .
Некој да ми напише на Латиница (оригинал) Име и Презиме на ФЕтел.