Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BMI e body mass index - начин на кој се пресметува дали имаш прекумерна килажа а се пресметува BMI = Weight (kg) ч Height2 (m) или http://www.mayoclinic.com/health/bmi-calculator/NU00597 на оваја страна има автоматски да се пресмета и ти објаснува тамо се.

Ма ајде остај ти се молам,идиоти,тоа америте гарантдобро бе кој диген докажал дека дебелината е здрава wtf![]()

Некој дебел научник за да се утеши.добро бе кој диген докажал дека дебелината е здрава wtf![]()
..bozee... mene stomakot mi smeta koga odam a ne pa koga trcham.......:kesa: ne be ne neam do tolkavo stomache ali si iam malo meshe
) ... треба да имаш 80 кила како би бил со 0.00002% масни наслаги, здраво (ако не и препорачливо) е да имаш 85-6, како би имало малце мрсничко на тебе... да се најде in times of need 

abe tezinata go ostetuva rbetot i site koski kolenta uste da e zdrava da si poln loj
toa ti e isto kako da ne menuvas ulje na motorot
Колку само нема врска ова БМИ. Пресметувам и ми вика 31.7 што спаѓа у Obese. (WTF?!) После си пресметав БМИ за пред 4 години и вика 25.6 (Overweight), а тогаш бев сучка слаб. Изгледа не знаеле овие дека треба да се земат у предвид и луѓе со тешки коски.