Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
Би го избрал ФОН!!
Ne bi kazal deka se neorganizirani ama za pari da zemaat, bogami zemaat...Nitu eden privaten,posto se neorganizirani i samo sakaat parite da ti gi zemat
Абе од некои стари луѓе да го слушам ова не ме чуди ама од млади ова не чини. Гледајте малку посветло бе...приватни универзитети секаде претставуваат и поквалитетно образование, па зашто не и кај нас еве имаат и конкуренција сега ..нормално дека за тие услови и ке платиш ама затоа и се приватни. Да не сакате безпари вие.Nitu eden privaten,posto se neorganizirani i samo sakaat parite da ti gi zemat
Во суштина природните науки се сметаат за тешки науки, јас мислам дека во тоа лежи причината што сеуште приватните факултети не собрале храброст да си „поиграат„ со нив.Ма на ниеден приватен не би отишла...го нема тоа што го барам, ниеден приватен нема природни науку а не знам зашто можда им е скапо за да го опремат ама не знам...па така си студирам на ПМФ-аналитичка биохемија. А вака по муабети што сум слушнала и впечаток што сум добила оној европскиот ми изгледа најозбилен приватен универзитет кај нас