Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Хехе "кој мене викала" ghgh: туку... само внимателно и со малку ќотекче се ќе се среди, обично за привлекување внимание е целата галама :kesa: тоа барем си признавам, е сега со планот да направат уште еден примерок... се е ок... само нека посветуваат внимание подеднакво и кај двајцата, во спротивно ќе има крвопролевање но спомна дека примероков е 6 години (гнасна возраст повисок е и може да праи поголеми глупости ) шегата настрана, 6 години ќе биде убава разлика за да си сака ново бате или сестриче т.е додека приновата порасне ќе расне и примерокот, а и паметот ќе му расте се разбира и глупостите ќе растат, ама битно нема да аздисува низ куќа.... ова од прва рака, не оти сум смирен нештоИмам комшиче, 6 години, колку е бесно, хиперактивно, бог да чува!Мајка му го прати на карате, кошарка, ама бадијала, јас стварно не знам од каде има енергија да спортува и да учи(нултаче)и пак да им паѓа косата на сите од него.Го имаат и здраво плескано, казнувано, но ништо.Мислеа да го спасат со раѓање брат сестра, но сфатија дека или ќе добијат уште еден ваков примерок, или овој примерок ќе го мрдне новиот, и се откажаа.
Страшното е тоа што не е дивтар, сака да се дружи, ама е сосема откачен и бесен, и не можат да го смират.Чаре бараат во времето-ќе порасне, па ќе видиме.:pos2:
И со нови сили во новиот ден за ИНАЕТ, некако тоа ми беше најомилено, случајно успевав да искршам многу работи следниот ден, сега кога веќе се спомна ќотек, може ама во краен случај само, инаку само зголемено внимание е решениеЌотег. Кај темпераментните (читај - аздисаните) муабет не помага, иако муабетот е секогаш решение кое треба прво да се примени. Кога муабет не помага - ќотег. Ќе го малакса малку и ќе му се намали темпераментот, ќе биде мирен ко бајче
Убиј си твое дете да те видам.Toa treba da se ubie.