Сте се препознале самите себеси?

Дали верувате дека некаде постои ваш двојник?

• Да

Гласови: 96 56,5%
  • Не

Гласови: 74 43,5%

• Вкупно гласачи
    170
Член од
10 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
da da i na mene mi se slucilo... ne mi se veruvase mislaah oti jas se gledam... :icon_conf

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Како помал, сите ми викаа дека ептен сме си личеле со едно дете што учествуваше во “Дајте Музика“. Неколку години после тоа, водеше емисија на ТВ па заклучив дека воопшто не личам на него.

До сега не сум сретнал “близнак“, а многу би сакал да сретнам :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
До сега не сум налетал на некој кој личи на мене... а сличности имало.... а мило ми е кога ќе се препознаам во некој од постовите на форум, кога наоѓам сличности со членовите, т.е тоа што имам истомисленици.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Да сум се видел и буквално беше ко да се глеам у огледало морници ме полазија и он ме погледна ваљда и он се препозна:pos2:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Хахха, имам слушнато викаат дека во светот секој човек има по еден двојник, идентичен на него...Е сеа колку е ова точно, не би знаела да ви кажам, пошто моја двојничка уште неам сретнато :) Среќна ке е земјава ако има уште некоја како мене :vozbud: (Кидинг, кидинг, не сум нарцис :)) А иначе баш би сакала да си ја видам мојата двојничка...Интересно :)

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Пред 3 години кога бев во Хрватска на гости гледав слики од роднини на пријателите кај што бев. И ме запрепасти сликата од нивната тетка која премногу личи на мајка ми. Малце ме полазија морници...
А истото и се случило на сестра ми. Таа одеше на курс по германски, а професорката има мала ќерќичка. Кога сестра ми го видела девојчето премногу и заличело на мене, наредниот час и однела слика од мене како мала на професорката. По некое време и јас го видов девојчето и навистина личи на мене кога сум била мала, но има зелени очи, а јас кафени.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Јас сум видел тип што продава авто делови 60% личи на мене, и еднаш случајно се разминуваме и се погледнавме двајцата зачудено...

А инаку секој има по 8 двојници во светот(независно дали се сеуште живи или мртви), бидејќи кога човек ќе умре, неговата душа веднаш влегува во некое новороденче, и се така 8 пати...

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Јас сум видел тип што продава авто делови 60% личи на мене, и еднаш случајно се разминуваме и се погледнавме двајцата зачудено...

А инаку секој има по 8 двојници во светот(независно дали се сеуште живи или мртви), бидејќи кога човек ќе умре, неговата душа веднаш влегува во некое новороденче, и се така 8 пати...
Ima osum dvojnici po dusa, a ne po telo. Ima razlika. Po telo ima samo eden. Jas ne sum go sretnal mojot dnevnik, moze nekoj den da napisam eden oglas so moja slika, koj lici na mene da se prijavi, sleduva golema nagrada.:pos2:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ima osum dvojnici po dusa, a ne po telo. Ima razlika. Po telo ima samo eden. Jas ne sum go sretnal mojot dnevnik, moze nekoj den da napisam eden oglas so moja slika, koj lici na mene da se prijavi, sleduva golema nagrada.:pos2:
Па да де, јас за душата напишав дека влегува до 8 пати во нечие тело, а тоа за типот што продава авто делои е друго.:wink:

G

GoddessOfRock

Гостин
Мојот двојник е во Грција- Атина... исти по карактер скроз... за изглед не знам...

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
ха..ја немам сретанато таква личност,ама ми имат кажувано за некоја девојка шо ептен исто сме изгледале! ептен као близначки! мада..ја нејќам да има друга како мене :icon_bigg сакам да се видам у машка верзија :wink:

TheMask

SσвεR SαŋTα
Член од
28 февруари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Јас имам слушнато дека секој во светот имал двојник т.е не верувам во тоа....

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Нема шанси да има дете како мене. Едноставно нема шанси

Kajgana Shop

На врв Bottom