Сте се препознале самите себеси?

Дали верувате дека некаде постои ваш двојник?

• Да

Гласови: 96 56,5%
  • Не

Гласови: 74 43,5%

• Вкупно гласачи
    170

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Леле Псај сега и мене ми текна :nesvest: Ам стварно личиш на Катерина Ивановска, само шо си пуба :wink:

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Синот на мојот прв братучед. Оригинал јас мал. :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Да, малата на братучед ми е плукната на мене. Кога сум била мала сум била иста ко нејзе, не паметам јас ама на слики што сум гледала и навистина ептен личи.

И еднаш мајка ми ми кажуваше за некое девојче во Скопје што го виделе многу личело на мене, застанале дури со колешката и се чуделе што барам јас таму. :)

Баш сакам да ја запознаам девојката. Да видам дали и карактерно личи. Ама тешко дека тоа ќе се случи. Двојници верувам дека постојат бидејќи невозможно е од толку многу луѓе да нема идентични фаци.

Член од
19 септември 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
hmmm da , slicno nesto , mi se slucuva mn cesto da vidam postar(a) maz/zena i da si recam lele kako xxxx da go gledam vo idnina.... :P

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Да, сум личела на некоја типка од Ново Лисиче, што студира на ФДУ... Не ја познавам, ама 5-6 луѓе ми рекле дека сме биле исти...
А иначе, се имам препознаено и во еден форумџија одовде (нормално, не физички , него по размислувања и сл.:pos: )

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Никогаш не сум се препознал...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
не таква ствар ми се нема случено
иначе не ме споредуваат со многу пријатни личности
најчесто сум убиец и сум изгледал многу сомнително (гомнојадачи)
е еднаш ми рекоа дека личам на некој кик-боксер од кратово,па шо знам

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Pred nekolku god. za rodendenot eden od poklonite bese slika za na zidot.
Pred da ja vidam tie so mi ja podarija mi rekoja deka mi ja kuple zatoa sto devojceto na slikata mn. licelo na mene.
Ko ja vidov slikata isto ko da se vidov jas nekoja god. pomala.
Imase isto lice,uste, nos i oci ko mojte.........samo so imase poubaj vegi od mojte.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
хахаха .. леее ми текна една интересна случка што ми се случи..
Летово во парк имаше дискотека КЈУБ и бевме една вечер.. ама предтоа и пиевме малце вино,и таков шетам низ дискотеката(вртам кругчиња) и одам.. и наеднаш недалеку од мене гледам еден ист ко мене! одам и гледам он оди накај мене .. иста коса,лице како да се гледав самиот себеси, и таков зачуден и он мене ме гледа и забрзав и он забрза право во очи ме гледа! лелее ке ме удреше срце тогаш мислев ке умрам.. се наблиќивме.. и наеднаш извикав на цел глас од страв.. КОА ВИДОВ :: ТОА БИЛО САМО ОГРОМНО ОГЛЕДАЛО ! ЛООООООО:vozbud: :uvo: ЛЛЛЛ

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Да сум се препознал!!...Во огледало:vozbud::pos2:..Многу ми имаат речено дека сум личел на Едо Маајка!!!

Член од
15 ноември 2007
Мислења
8
Поени од реакции
2
interesna tema da i mene mi se ima sluceno(i toa 2 pati)prviot pat bese koga pocnav da odam na hor imase edno devojce ama kako da bevme bliznacki i site mislea deka sme sestri a sega brzo(bidejki jas sega sum vo slovenija)mi pisi drugarkami kako jas sum pominala pokraj nea i ne sum i napravila muabet pa bese tesko da i objasnam deka jas se nemam vrateno,a i ne samo taa poveke luge mi velat deka me videle a toa vsusnost ne sum jas:)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
lele ova vistinska slucka... bevme na ekskurzija lani i odime tamu jas i use 2 ca drugari,oliver i izi... i odime i imase i malisani kupoj( 2-3 odd) decinja tuka... i samo go gledam edno dete ... isto ko oliver.. pluknato! i aj so e najstrasno... sedam i nekoj vikaat oliiiiiiiiiiiiiiii... i gledam use edno detence isto ko drugar mi izi... i ovaj maliov da ti se vikal oliver i mu vikat(detevo malo) na ova drugovo so mu viknalo so e be izi! WTF... cudno a! Nie 3ca zaprepasteni...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ми се има десено да не се препознаам самиот себеси коа сум се погледнал у огледало.
Додека се возев у такси,случајно се погледнав у огледалото напред,ама нешто бев замислен,и едно време почнуам да се прашуам самиот себеси:Кој е вој бе на огледалово?
И после 5 секунди се освестуам и ми текнуе дека сум ја,и почнуам да се газам од смеа....:kesa:

Член од
23 декември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
Da,Da,Da mi se ima sluceno vakvo nesto.Devojkata mn licese na mene samo neznam dali ona go zabeleza toa koga primeti deka ja zjapam ko mrdnata:pos2:Kojznae ssto si pomislila......

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Mi se ima sluceno da vidam dvojnicka na drugarka moja, samo so pokratka kosa i so drug decko! pred nekolku godini mi se slucvase po mene da vikaat "Majaaaaa" i da me guskaat za otposle da svatat deka ne sum taa nekoja si Maja. bas me interesirase da ja zapoznam da vidam dali navistina tolku licime, ama na zalost ne se sluci toa!

Kajgana Shop

На врв Bottom