ednas moe drustvo bea u kastro i mene me vikaa da dojdam ama ne mozev da otidam imav za ucenje. I ovie otisle u kastro i tamu edna drugarka videla nekoj isti kako mene, drugarka mi radosna si mislela deka sepak sum dosol mu se uletala na tipot mislejki deka sum jas da me gusne, i koa epten se doblizila neso ne i stimalo primetila deka sepak ne sum jas ali zaprepastena mi kazuvase kolku li4el na mene duri ista jakna imal isti stil na oblekuvanje ..... koa mi kazuvase za ova mn me zainteresira sakav da go upoznaam "brat mi" .........................
........ A posle nedela dena od koa se desi ova idam da se sisam (imav taka dolgi4ka kosa so siski ) i sea use koa vlegov u frizernica frizerot pocna nekako cudno da me glea, i isto koa sedev dur me sisase pak cudno me glea ko da saka neso da mi kaze i po nekoe vreme me prasa a be druze imas ti brat neso bliznak ili taka neso ? i ja mu vikam zaso ? i mi vika ISTI TIP ko MENE AMA ISTI ISTI ISTI sisal pred nekolku saati i se zacudel koa me videl mene so dolga, si mislel deka sum istiot covek ili brat bliznak deka iam ........... se naeziv koa mi kaza ova berberot, mu kazav i za prethodnata slucka so mi se desi ozbilno mn jezivo....