Сте се препознале самите себеси?

Дали верувате дека некаде постои ваш двојник?

• Да

Гласови: 96 56,5%
  • Не

Гласови: 74 43,5%

• Вкупно гласачи
    170
Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
...Vlegov vo sobata i go vidov devojceto kako sedi na krevetot...imase okolu 3 godini...Ja krena glavata,me pogledna i se nasmevna...Vo taa siroka nasmevka se vidov sebesi...Ne mozev da si veruvam na ocite...se svrtev kon majka mi i ja poglednav zacudeno...a taa mi rece:'znam...ista e kako tebe i vo lik i vo odnesuvanje'...Bev trognata...devojceto iako ne mi e rodnina ima mnogu 'moe'...

Kika-17

Trouble maker
Член од
21 декември 2008
Мислења
240
Поени од реакции
5
Леле луѓе....:vozbud: Од ваа случка нозите ми се тресат ка че се сетам...Една ден се шетав по град и наидуам на една уличка без коли,мислам,нема гужва и одам одам со слушалките на ушите музика слуша и едно девојче помина покрај мене ама ноа скината глава на мене личеше и нешто ми зборна само шо не слушнав ништо оти слушав музика и го тргнав вокменот и го прашав тоа девојчето шо ми рече пред малку и ми вика ЈАС ТЕ ЗНАМ и ја првпад и викам те глеам те неам видено и ваде од ташната моја слика шо се сликуев еднаш и ми вика воа сум јас и ја едноставно :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Цикнав и истрчав натаму и ка стигнав у центарот на градот воа девојчето идеше по мене и ка се завртив накај неа она ми се насмеа ама јас мислам пропаднав у земјата од страв и си викам од кај моја слика она има и цело време си викам у главата додека трчам и а гледам си викам Ноа ли сум јас? Ноа ли сум јас? И она мрда со устата нешто мрморе и јас собра сила престана да трчам и и викам Коа си ти ма? Она вика Кика и јас и викам мори шо ти е тебе а оди лечи се И а гледам ваде уште една слика од мене и ја :vozbud::vozbud::vozbud:Пак цикнав и пак трчам трчам и се бумна у мама и наа жената истрча у таа уличката и додека одеме со мама дома од таа уличката и се гледаше главата на таа жената мислам сварно споулавев и орав да отидам на баење СВАРНО ВАА СЛУЧКА МЕ ПОТРЕСИ ...!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::ija:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кика првин девојче па после жена. Да не измислуваш малце?

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Jas dosega se nemam videno vo druga licnost ili kako da kazam... zenskami ednas mi ima receno deka videla masko sto lici na mene pa uste go neam zapoznaeno a sakam da vidam kolku si licime.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па може и мене тоа со сличноста али не сум го видел него туку ми имаат кажувано дека во Аеродром има некој на моја возраст што личи многу на мене па и и исти глас имаме. Хмм чудно.

Член од
27 октомври 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
ednas moe drustvo bea u kastro i mene me vikaa da dojdam ama ne mozev da otidam imav za ucenje. I ovie otisle u kastro i tamu edna drugarka videla nekoj isti kako mene, drugarka mi radosna si mislela deka sepak sum dosol mu se uletala na tipot mislejki deka sum jas da me gusne, i koa epten se doblizila neso ne i stimalo primetila deka sepak ne sum jas ali zaprepastena mi kazuvase kolku li4el na mene duri ista jakna imal isti stil na oblekuvanje ..... koa mi kazuvase za ova mn me zainteresira sakav da go upoznaam "brat mi" .........................

........ A posle nedela dena od koa se desi ova idam da se sisam (imav taka dolgi4ka kosa so siski ) i sea use koa vlegov u frizernica frizerot pocna nekako cudno da me glea, i isto koa sedev dur me sisase pak cudno me glea ko da saka neso da mi kaze i po nekoe vreme me prasa a be druze imas ti brat neso bliznak ili taka neso ? i ja mu vikam zaso ? i mi vika ISTI TIP ko MENE AMA ISTI ISTI ISTI sisal pred nekolku saati i se zacudel koa me videl mene so dolga, si mislel deka sum istiot covek ili brat bliznak deka iam ........... se naeziv koa mi kaza ova berberot, mu kazav i za prethodnata slucka so mi se desi ozbilno mn jezivo....

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.095
Поени од реакции
30.154
Можеби има некаде накоја како мене во светов. Ако ја сретнам ќе ви кажам :pipi:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Ima nekoj tuka so lici na mene, postojano se prepoznavaat decava, ama jas go nemam videno:S::D:D:D ne ni sakam da go vidam.:P jas si sum jas i nema nikoj drug kako mene.:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Уште не сум видел мој двојник ама сум видел скоро исти личности по карактер и изглед, а при тоа не се близнаци и не се ни познаваат.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
незнам дали тука се вбројува крвен сродник но имам јас една братучетка што страшно многу си личиме дури луѓето се чудат!

а вака надвор од крвно сродство досега немам јас видено но луѓе ми кажуваа дека виделе некоја слична на мене дури иста!

но секако дека имаме двојници, еднаш некогаш убава мисла во врска со ова имам слушанто дека ПРЕМНОГУ БИ БИЛО СОВРШЕНО ДА СМЕ ЕДНИСТВЕНИ.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Да.
Кога имав 7-8 години се сретнав самиот себе. Јас бев баш како сега и заедно игравме флипери.
Ако сакате верувајте ми ако сакате немора да ми верувате.

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Да.
Моја другарка "ме видела" и почнала да го гушка девојчето, а тоа зачудено ја прашало која си ти и после познала по гласот дека не сум јас и се извинила. Ми кажува после колку си личиме, мене не ми се верува.

Kajgana Shop

На врв Bottom