He, he. Mnogu smesno. MRAZAM vakvi luge koi se smeat na tuga nesreka/nervoza. Sorryte za oftopic ama moravИ сега пак ке си го спустиш филмот ама од некој друг торент , бидејќи очигледно на торентот од кај шо си го симнала филмот фалат фајлови во самиот филм...хе хе
I na classical i na new isto mi e...ne mi otvara...i ja prvo mislev deka e do toa ..ama ne e..Како го имаш подесено инбоксот... classical или new ?
Незнам што да ти речам... преку ИЕ како е?I na classical i na new isto mi e...ne mi otvara...i ja prvo mislev deka e do toa ..ama ne e..
Симни си Gom Player и кога ќе го пуштиш ако е до кодекот само ќе ти најде кој кодек ти фали, само што чисто сумњам дека е до кодекот бидејќи ако не е целиот филм симнат туку само до 70% не верувам дека ќе го пушти!!! Пробај!!!!:helou:He, he. Mnogu smesno. MRAZAM vakvi luge koi se smeat na tuga nesreka/nervoza. Sorryte za oftopic ama morav
A so BSPlayerot?
Кога ќе го преименуваш не треба да ја избришеш и наставката која го покажува форматот на фајлот(пр. .mp3, .jpg,.doc, .gif.........)!!!!Абе а да ве прашам нешто пред некое време ми се деси следново сега на пр копирам некој фајл и го ставам на компјутер и да му мавнам rename и ми го дава после фајлот да се отвара преку она open with т.е не го познава фајлот
Формат му е мајката или да си платиш ама тоа не ми се верува дека ќе го направиш...Ти имаш дадено UPDATE од Microsoft и така те имаат фатено...Na ekranot levo mi se pojavuva pravoagonik vo koj pisuva: You may be a victim of software counterfeiteiting.
This copy of windows did not pass genuine Windows walidition.
Dali ima nacin da se otstrani ama mislam bez da trebit da se kupit posto 190 evra mislam deka pisese deka kosta. Jas nekolku pati go imam izbrisano preku run ama dzabe po nekolku dena pak se pojavuva istoto..
Провери ППNa ekranot levo mi se pojavuva pravoagonik vo koj pisuva: You may be a victim of software counterfeiteiting.
This copy of windows did not pass genuine Windows walidition.
Dali ima nacin da se otstrani ama mislam bez da trebit da se kupit posto 190 evra mislam deka pisese deka kosta. Jas nekolku pati go imam izbrisano preku run ama dzabe po nekolku dena pak se pojavuva istoto..
КЛИК инсталирај и бриши :helou:ej aninstalirav avast... ama ne go restartirav odma kompjuteroti.. i mi ostanaa delcinja tamu vamu.... a i na task bar mi stojat tie dvete trkala.... so znak na ednosmerna ulica sto posebno me nerviraat!!!:violent1::violent1: so da im praam.... ne se brisat... ne se otvaraat... ne se repariraat..(tolku znam).. pain in the ass