Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.049
И сега пак ке си го спустиш филмот ама од некој друг торент , бидејќи очигледно на торентот од кај шо си го симнала филмот фалат фајлови во самиот филм...хе хе

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
И сега пак ке си го спустиш филмот ама од некој друг торент , бидејќи очигледно на торентот од кај шо си го симнала филмот фалат фајлови во самиот филм...хе хе
He, he. Mnogu smesno. MRAZAM vakvi luge koi se smeat na tuga nesreka/nervoza. Sorryte za oftopic ama morav

A so BSPlayerot?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.049
Де бе Срцка...не ти се смеам на маката...види погоре и ќе видиш дека и јас имам МНОГУ поголема мака од тебе...само ти кажав шо треба да направиш за да го гледаш филмот...а за BSplayer-ot...симни си кодеци ако ги немаш...а ако и така не го пушта тогаш ко шо реков и погоре...ќе го спуштиш пак...филмот де...хе хе

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
имам проблем со микрософт офис,неми дава да писувам во ворд

хелп?!?!?!?!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
He, he. Mnogu smesno. MRAZAM vakvi luge koi se smeat na tuga nesreka/nervoza. Sorryte za oftopic ama morav

A so BSPlayerot?
Симни си Gom Player и кога ќе го пуштиш ако е до кодекот само ќе ти најде кој кодек ти фали, само што чисто сумњам дека е до кодекот бидејќи ако не е целиот филм симнат туку само до 70% не верувам дека ќе го пушти!!! Пробај!!!!:helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Избриши го Office, инсталирај го пак и овој пат ЛИЦЕНЦИРАЈ ГО!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Абе а да ве прашам нешто пред некое време ми се деси следново сега на пр копирам некој фајл и го ставам на компјутер и да му мавнам rename и ми го дава после фајлот да се отвара преку она open with т.е не го познава фајлот

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Абе а да ве прашам нешто пред некое време ми се деси следново сега на пр копирам некој фајл и го ставам на компјутер и да му мавнам rename и ми го дава после фајлот да се отвара преку она open with т.е не го познава фајлот
Кога ќе го преименуваш не треба да ја избришеш и наставката која го покажува форматот на фајлот(пр. .mp3, .jpg,.doc, .gif.........)!!!!

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Na ekranot levo mi se pojavuva pravoagonik vo koj pisuva: You may be a victim of software counterfeiteiting.
This copy of windows did not pass genuine Windows walidition.
Dali ima nacin da se otstrani ama mislam bez da trebit da se kupit posto 190 evra mislam deka pisese deka kosta. Jas nekolku pati go imam izbrisano preku run ama dzabe po nekolku dena pak se pojavuva istoto..

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Na ekranot levo mi se pojavuva pravoagonik vo koj pisuva: You may be a victim of software counterfeiteiting.
Dali ima nacin da se otstrani ama mislam bez da trebit da se kupit posto 190 evra mislam deka pisese deka kosta. Jas nekolku pati go imam izbrisano preku run ama dzabe po nekolku dena pak se pojavuva istoto..
Формат му е мајката или да си платиш ама тоа не ми се верува дека ќе го направиш...Ти имаш дадено UPDATE од Microsoft и така те имаат фатено...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Провери ПП :)

Б

Бат Елохим

Гостин
ej aninstalirav avast... ama ne go restartirav odma kompjuteroti.. i mi ostanaa delcinja tamu vamu.... a i na task bar mi stojat tie dvete trkala.... so znak na ednosmerna ulica sto posebno me nerviraat!!!:violent1::violent1: so da im praam.... ne se brisat... ne se otvaraat... ne se repariraat..(tolku znam :)).. pain in the ass

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ej aninstalirav avast... ama ne go restartirav odma kompjuteroti.. i mi ostanaa delcinja tamu vamu.... a i na task bar mi stojat tie dvete trkala.... so znak na ednosmerna ulica sto posebno me nerviraat!!!:violent1::violent1: so da im praam.... ne se brisat... ne se otvaraat... ne se repariraat..(tolku znam :)).. pain in the ass
КЛИК инсталирај и бриши :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom