Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 ноември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Имам TV картичка која работи сосема нормално.
Е сега проблемот е следниот: кога сакам да снимам нешто, сниманото ми го дава без звук.
Солушн?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Помош околу оваa алатката Windows Genuine Tool, ми се инсталира и сега никако не може да ја избришам...
Не прави никакви проблеми. Најдобро решение... даунлоадири си оригинален виндоус. Оди на таа ѕвездата што ја има во трејот (кај часот дека што се покажува), десен клик на неа и би требало да ти излезат неколку опции. Може да направаш да не те замаре.

P

Princ

Гостин
Имам TV картичка која работи сосема нормално.
Е сега проблемот е следниот: кога сакам да снимам нешто, сниманото ми го дава без звук.
Солушн?
Треба да имаш во опциите за звук на програмот кој оди со ТВ картичката од каде да зима звук кога снимаш. Пример микрофон, line in... кај мене е на line in, кај тебе не знам како си ја поврзал.

R

reactive89

Гостин
кај мене имам 512 кочеше ненормално, бит дефендерот си работи најнормално, ништо не му кочи... додека го имав касперски ми блокираше се скоро, нет страни... работи... поспоро дигаше и слично...
а иначе бит дефендерот ти е прв на листата од најдобри антивируси за 2007... како и да е... можда сум грешка не кажувам не... :) само кажувам оти кај мене нема никакви проблеми со бит дефендерот

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Почитувани..
Дали случајно некој има лиценционен код да ми испрати за Internet Download Manager 5.12
Или ако немате,ве молам , да ми препорачате некоја друга freeware програма за брзо даунлодирање..
Поздрав

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Почитувани..
Дали случајно некој има лиценционен код да ми испрати за Internet Download Manager 5.12
Или ако немате,ве молам , да ми препорачате некоја друга freeware програма за брзо даунлодирање..
Поздрав
Пратено :)

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.613
Поени од реакции
7.421
Можда ќе биде така, ама моментално најнова е 5512.
E da de, ama tvojata "final" 5512 odednas se smeni u momentalno najnova :nenene:
Do Final ima vreme, siris dezinformacii, ke se zaletaat lugevo da ja instaliraat a taa duri i nema oficijalen MS link za DL. Usput da kazam i deka za sekoj nov RC SP3 prethodno instaliraniot RC3 mora prvo da se deinstalira a toe bas i ne e mala zaebancija.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
E da de, ama tvojata "final" 5512 odednas se smeni u momentalno najnova :nenene:
Do Final ima vreme, siris dezinformacii, ke se zaletaat lugevo da ja instaliraat a taa duri i nema oficijalen MS link za DL. Usput da kazam i deka za sekoj nov RC SP3 prethodno instaliraniot RC3 mora prvo da se deinstalira a toe bas i ne e mala zaebancija.
Добро де не се фаќај ко слеп за стап, копи пејст направив и го имало и final, а можда и ќе биде final, ама ќе видиме. А нема официјален линк зашто е излезена само за Original Equipment Manufacturers and Enterprise customers на 21 април, а линк за обичните смртници ќе има на 29 април. Како и да е buld 5512 до сега е најнов. Некои ќе се залетале да ја инсталираат што нема да биде ништо лошо, а поголемиот дел веќе го испосимнаа Release Candidate изданието. build 5512 не е release candidate издание.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Денес, на 29 Април ОФИЦИЈАЛНО искача XP SP3 и треба да го има до вечер за симнување на Microsoft сајтот.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Вака значи ми треба мала помош . Инсталирав Windows Blinds за да инсталирам некои различни теми и се беше океј , е сега , секогаш кога го рестартирам или да го искључам компјутерот и после пак да го укључам ми се укључува автоматски темата ми се мењава, во некоја друга. Го избришав Windows Blinds и пак е истиот проблем .... ?! Што е чарето ?
Имам о.с. Виста.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Вака значи ми треба мала помош . Инсталирав Windows Blinds за да инсталирам некои различни теми и се беше океј , е сега , секогаш кога го рестартирам или да го искључам компјутерот и после пак да го укључам ми се укључува автоматски темата ми се мењава, во некоја друга. Го избришав Windows Blinds и пак е истиот проблем .... ?! Што е чарето ?
Имам о.с. Виста.
Eте го проблемот, стави хп.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Имам симнато неколку работи и сега така ми стоат во компјутерот бидејќи не го знам pass-от за да ги отпакувам фаловите од WinRAR.Дајте кажете што да направам за да си го решам овој проблем.

Некои работи што ги имам симнато како на пример слики и сл. нивните RAR фајлови ми ги дава како .exe и незнам што да направам.Имам пробано да ја изменам екстензијата и нема фајде.Знае некој??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам симнато неколку работи и сега така ми стоат во компјутерот бидејќи не го знам pass-от за да ги отпакувам фаловите од WinRAR.Дајте кажете што да направам за да си го решам овој проблем.

Некои работи што ги имам симнато како на пример слики и сл. нивните RAR фајлови ми ги дава како .exe и незнам што да направам.Имам пробано да ја изменам екстензијата и нема фајде.Знае некој??
Кога симнуваш рарови од негде, запиши си го и пасот, сигурно се наоѓа на истата страна од кај што си ги симнал. А тоа со EXE фајловите, сумљиви се :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кога симнуваш рарови од негде, запиши си го и пасот, сигурно се наоѓа на истата страна од кај што си ги симнал. А тоа со EXE фајловите, сумљиви се :)
Да не можда мисли на самораспакувачки архиви.
Два клика и завршена работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom