Не прави никакви проблеми. Најдобро решение... даунлоадири си оригинален виндоус. Оди на таа ѕвездата што ја има во трејот (кај часот дека што се покажува), десен клик на неа и би требало да ти излезат неколку опции. Може да направаш да не те замаре.Помош околу оваa алатката Windows Genuine Tool, ми се инсталира и сега никако не може да ја избришам...
Треба да имаш во опциите за звук на програмот кој оди со ТВ картичката од каде да зима звук кога снимаш. Пример микрофон, line in... кај мене е на line in, кај тебе не знам како си ја поврзал.Имам TV картичка која работи сосема нормално.
Е сега проблемот е следниот: кога сакам да снимам нешто, сниманото ми го дава без звук.
Солушн?
ПратеноПочитувани..
Дали случајно некој има лиценционен код да ми испрати за Internet Download Manager 5.12
Или ако немате,ве молам , да ми препорачате некоја друга freeware програма за брзо даунлодирање..
Поздрав
E da de, ama tvojata "final" 5512 odednas se smeni u momentalno najnova :nenene:Можда ќе биде така, ама моментално најнова е 5512.
Добро де не се фаќај ко слеп за стап, копи пејст направив и го имало и final, а можда и ќе биде final, ама ќе видиме. А нема официјален линк зашто е излезена само за Original Equipment Manufacturers and Enterprise customers на 21 април, а линк за обичните смртници ќе има на 29 април. Како и да е buld 5512 до сега е најнов. Некои ќе се залетале да ја инсталираат што нема да биде ништо лошо, а поголемиот дел веќе го испосимнаа Release Candidate изданието. build 5512 не е release candidate издание.E da de, ama tvojata "final" 5512 odednas se smeni u momentalno najnova :nenene:
Do Final ima vreme, siris dezinformacii, ke se zaletaat lugevo da ja instaliraat a taa duri i nema oficijalen MS link za DL. Usput da kazam i deka za sekoj nov RC SP3 prethodno instaliraniot RC3 mora prvo da se deinstalira a toe bas i ne e mala zaebancija.
Eте го проблемот, стави хп.Вака значи ми треба мала помош . Инсталирав Windows Blinds за да инсталирам некои различни теми и се беше океј , е сега , секогаш кога го рестартирам или да го искључам компјутерот и после пак да го укључам ми се укључува автоматски темата ми се мењава, во некоја друга. Го избришав Windows Blinds и пак е истиот проблем .... ?! Што е чарето ?
Имам о.с. Виста.
Кога симнуваш рарови од негде, запиши си го и пасот, сигурно се наоѓа на истата страна од кај што си ги симнал. А тоа со EXE фајловите, сумљиви сеИмам симнато неколку работи и сега така ми стоат во компјутерот бидејќи не го знам pass-от за да ги отпакувам фаловите од WinRAR.Дајте кажете што да направам за да си го решам овој проблем.
Некои работи што ги имам симнато како на пример слики и сл. нивните RAR фајлови ми ги дава како .exe и незнам што да направам.Имам пробано да ја изменам екстензијата и нема фајде.Знае некој??
Да не можда мисли на самораспакувачки архиви.Кога симнуваш рарови од негде, запиши си го и пасот, сигурно се наоѓа на истата страна од кај што си ги симнал. А тоа со EXE фајловите, сумљиви се