Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога симнуваш рарови од негде, запиши си го и пасот, сигурно се наоѓа на истата страна од кај што си ги симнал. А тоа со EXE фајловите, сумљиви се :)

Брат се тоа убаво,али еве на 2 рара ми дава некои сајтови каде го има пасот,а сајтовите воопшто не ги отвара еве.А за другите еве барам кај сум ги запишувал али никако да си ги најдам запишаните.Толку ли нема начин да се отпакуваат тие фајлови без пас?
За .exe и јас тоа го помислив одма,но еве не се заразни,туку мене ми стои како да немаат никаква функција.

Побарај
WinRar password remover програмата
можда згрешив некоја буква во името од сеќавање пишувам
Само немој по торентите има два торента и се тешко заразени
пробај од рапидшер.

Aj ako moze nekoj da mi kaze dobra programa za secenje delovi od pesni(mp3.) ama posle pak da se prai i novata u mp3(secenoto)? pozz

Aj ako moze nekoj da mi kaze dobra programa za secenje delovi od pesni(mp3.) ama posle pak da se prai i novata u mp3(secenoto)? pozz

Си ја утнал темата. Отиди на БАРАМ ПРОГРАМА, има се што ти треба... :salut:

Вака сеа...иам проблем.
Кога си го уклучувам Windows-от (XP) си се уклучува,али taskbar-от и иконите ми ги снемува од време на време,заедно со прозорците од фајловите што сум ги отворил.System Restore не помага,Save Mode пак истото ми го прави.Кажете дали има спас или да инсталирам Windows наново

Вака сеа...иам проблем.
Кога си го уклучувам Windows-от (XP) си се уклучува,али taskbar-от и иконите ми ги снемува од време на време,заедно со прозорците од фајловите што сум ги отворил.System Restore не помага,Save Mode пак истото ми го прави.Кажете дали има спас или да инсталирам Windows наново

Го имав истиот проблем пред некоја година...
Вируси и тројанци то ти е... едно форматче да го бришеш целосно добро би било... или ако сакаш, најди асален антивирус и бриши ги...

Знам бе брат,само потврда барав.Направив скан 100 пати и пак ништо не ми се управи.ајде ке се снајдам.фала

Каков црн формат бе...

Прво ќе земеш Касперски со најнови дефиниции и full scan.Не бирај карантин него директ бришење.
После ќе си земеш ad-aware и Spy-bot,update па full scan и на двата.

На крај после рестарт ќе отвориш таск менаџер,и ќе ми копираш тука сите процеси кои ти се уклучени (најдобро во два скриншота,за да видам и Computer и User,кој ги користи).
Ако се најде уште некој untraceable вирус за касперски,ќе идеме со Regrun Platinum,и ќе ги истребиме останатите.

После се ова,Windows фолдерот ќе ти биде швајцарско сирење,ќе си земеш инсталационо од истата верзија на Windows,и ќе направиш само Repair.
Резултатот,се ќе работи како подмачкано :)

Каков црн формат бе...

Прво ќе земеш Касперски со најнови дефиниции и full scan.Не бирај карантин него директ бришење.
После ќе си земеш ad-aware и Spy-bot,update па full scan и на двата.

На крај после рестарт ќе отвориш таск менаџер,и ќе ми копираш тука сите процеси кои ти се уклучени (најдобро во два скриншота,за да видам и Computer и User,кој ги користи).
Ако се најде уште некој untraceable вирус за касперски,ќе идеме со Regrun Platinum,и ќе ги истребиме останатите.

После се ова,Windows фолдерот ќе ти биде швајцарско сирење,ќе си земеш инсталационо од истата верзија на Windows,и ќе направиш само Repair.
Резултатот,се ќе работи како подмачкано :)

Или формат, да си ги олесни маките :) И помалку време ќе му одземе :):):)

Не сум сигурен дали постои нешто вакво, но сепак да прашам.

Симнав од еден сајт фотографии и сега сите долу имаат потпис од сајтот. Ме интересира дали може одеднаш со помош на некаква програма (ако воопшто има таква) на сите тој дел долу да им биде отсечен?

Ако имаш фотошоп може и со него, ако не отвори пеинт и таму имаш онаа алаткaта за сечење па послужи се :smir:

Ако имаш фотошоп може и со него, ако не отвори пеинт и таму имаш онаа алаткaта за сечење па послужи се :smir:

Имам Фотошоп, да, ја знам рачната постапка :)
Ме интересираше дали може одеднаш на сите ова да им се направи?
Пр. да се зададе последните 20 пиксели долу да ги нема :pos:

Имам Фотошоп, да, ја знам рачната постапка :)
Ме интересираше дали може одеднаш на сите ова да им се направи?
Пр. да се зададе последните 20 пиксели долу да ги нема :pos:

Викаш некој од маало да ти дојде дома и му викаш:

Копиљ, седи тука и на сите слики да им скратиш 20 пиксели од доле!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ова пошо ми текна на К-15 коа ТОШО е највечи фраер (копиљ) у маало и праќа деца по цигари :):):):)

Иначе тешко да има таква програма....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom