Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Ни една од опциите кои се во анкетата...
него?Ни една од опциите кои се во анкетата...
Населени со мајмуните сме така слични а различни... а со ниту еден друг вид немаме ништо заедничко... друго логично објаснување нема.него?
А од каде населени? Од некоја далечна планета?Населени со мајмуните сме така слични а различни... а со ниту еден друг вид немаме ништо заедничко... друго логично објаснување нема.
Yep, meteor padnal na zemjata i preziveale nekoi bakterii koi ja naselile planetata. Mene licno ovaa teorija mi e najverodostojna. Sepak ne kazuva nisto za evolucijata na covekot.А од каде населени? Од некоја далечна планета?
Ti si zatucan vernik zimi se. 20 godini imash,slusni se so zborish.ХАХА Дарвин, па неговите теории беле толку бедни.
Човекот настанал од мајмун, жити се па зашто тогаш уште постојат мајмуни, зашто тие уште не еволуираат во луѓе?
Пред некоја година ако не сте запознаени излезе дека моше човекот настанал и од зајак, зашто имаме премногу сличности во градбата со нив. Којзнае за неколку години некој пак ќе искочи со негова "веродостојна" теорија дека човекот настанал од пингвините или од крокодил што знам.
Бедно
Tocno,posho nemozes da go svatish toa,polesno ti e da i veruvash na religijata koja ti dava prosta i ednostavna aksioma "Gospod te sozdal, whorship him"Па фала богу дека сме од мајмуни настанати еве јас конкретно сум најглупиот мајмун знам банани да јадам, живеам во глутница кога имам време се глупирам по форуми тоа се доволно докази дека сме од мајмуни настанати
Шала на страна вие навистина верувате дека со текот на времето една мува еве и риба нека биде може да еволуира за 2,3 милјјарди години во човек
попрво ќе се обесам јавно на плоштад пред сите медиуми отколку да верувам во такви глупости
Бесење на плоштад Рулз
There goes another one...Иако сум верник сепак повеќе верувам на научните тврдења него на религиските.
Верувам дека сме еволуирале од човеколики мајмун.
Ако верував дека сме настанати од Адам и Ева ќе верував и дека живееме на планета која е плоча која ја носат китови
Апсолутно се сложувам!Адам и Ева,каква еволуција бре луѓе?Според мене човекот апсолутно е создаден од Бог!