А1 Македонија

VIP ја продолжија до нова година акцијата за пола претплата што требаше да им заврши денес :)

Лапајте мобилни за ефтини пари до нова година.

VIP ја продолжија до нова година акцијата за пола претплата што требаше да им заврши денес :)

Лапајте мобилни за ефтини пари до нова година.

Супер, А од каде оваа информација?

Само дали имаат доволно избор на телефони.

Џабе ништо немаат шест телефони во цел салон :tapp:.

Па ја ко што знам VIP е мобилен оператор, не дилер на телефони.

да бе телефони колку сакаш, барав HTC некој да зеам, само најскапите два ги имаат другите немало да ги има до нова година :)))))))))))

да бе телефони колку сакаш, барав HTC некој да зеам, само најскапите два ги имаат другите немало да ги има до нова година :)))))))))))
Да и шитнат тие два па да направат обрт на средтства за да набават други, инаку како?

Да и шитнат тие два па да направат обрт на средтства за да набават други, инаку како?

:pos2:

стварно нема смисла со толку мал број на телефони

ама важно имаат најдобри понуди

и оваа новата услуга во при пејд 400 мин неделно за 79 ден е одлична

битно 320 ден најмалку да им плаќаш месечно и тоа само за кон нивната мрежа

Ај ако знае некој како се вика типкава нека пише пп. :)

да не сакаш да ја прашаш колку плаќа месечно? или каков телефон има? :icon_lol:

п.с гледам и Оне го следат ВИП и кај нив за 79 ден има таков пакет само со 500 мин за разлика од ВИП со 400 мин (не дека тие 400 се малку)

сега да видиме Т-ебале каков пакет ќе направат

можи за 150 ден неделно и 200 мин или 150 ден за 150 мин (или помалку)

монопол низаеден

да не сакаш да ја прашаш колку плаќа месечно? или каков телефон има? :icon_lol:

п.с гледам и Оне го следат ВИП и кај нив за 79 ден има таков пакет само со 500 мин за разлика од ВИП со 400 мин (не дека тие 400 се малку)

сега да видиме Т-ебале каков пакет ќе направат

можи за 150 ден неделно и 200 мин или 150 ден за 150 мин (или помалку)

монопол низаеден

И ВИП нуди 500 мин :) провери убо

а за Т-Шит, невервам дека ќе понудат нешто поповолно од ова идиоти се тие, зато си заминав од кај нив, и на вип од ко сум, рајат сум, не гледам на која мрежа звонам , не гледам дење-ноќе и слично :), наредно враќање кон Т-Мобиле ќе биди кога тие мене ќе ми плаќат, а не јас нив

Јас сум презадоволен од вип најниски цени супер мрежа

И ВИП нуди 500 мин :) провери убо

а за Т-Шит, невервам дека ќе понудат нешто поповолно од ова идиоти се тие, зато си заминав од кај нив, и на вип од ко сум, рајат сум, не гледам на која мрежа звонам , не гледам дење-ноќе и слично :), наредно враќање кон Т-Мобиле ќе биди кога тие мене ќе ми плаќат, а не јас нив

и пак да подразмислиш :icon_lol:

и да, 500 мин се сега,проверив убо

ама јас знаев дека до пред некој ден беа 400

изгледа после понудата на Оне со 500 мин и Вип-овци даваат + 100 мин

а сега да ги иссилам Т Шит да даваат 1000 мин за 79 ден за инает на овие мали операторчиња (нека бидат и 80 ден ако треба) и без воспоставување на повик

и пак да подразмислиш :icon_lol:

и да, 500 мин се сега,проверив убо

ама јас знаев дека до пред некој ден беа 400

изгледа после понудата на Оне со 500 мин и Вип-овци даваат + 100 мин

а сега да ги иссилам Т Шит да даваат 1000 мин за 79 ден за инает на овие мали операторчиња (нека бидат и 80 ден ако треба) и без воспоставување на повик

незнам колку се веродостојни податоците, ама мислам дека таква е состојбата моментално, и зато овие ТШит, се курчат на големо

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    51,8 KB · Прегледи: 22

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom