kurva e beАј ако знае некој како се вика типкава нека пише пп.![]()

kurva e beАј ако знае некој како се вика типкава нека пише пп.![]()
Не ме зезај ептен е грда бе :kesa:Ај ако знае некој како се вика типкава нека пише пп.![]()
Не ме зезај ... многу е грда бе :kesa:Ај ако знае некој како се вика типкава нека пише пп.![]()
Супер, А од каде оваа информација?VIP ја продолжија до нова година акцијата за пола претплата што требаше да им заврши денес
Лапајте мобилни за ефтини пари до нова година.
Да и шитнат тие два па да направат обрт на средтства за да набават други, инаку како?да бе телефони колку сакаш, барав HTC некој да зеам, само најскапите два ги имаат другите немало да ги има до нова година))))))))))
:pos2:Да и шитнат тие два па да направат обрт на средтства за да набават други, инаку како?
да не сакаш да ја прашаш колку плаќа месечно? или каков телефон има?Ај ако знае некој како се вика типкава нека пише пп.![]()
И ВИП нуди 500 минда не сакаш да ја прашаш колку плаќа месечно? или каков телефон има?
п.с гледам и Оне го следат ВИП и кај нив за 79 ден има таков пакет само со 500 мин за разлика од ВИП со 400 мин (не дека тие 400 се малку)
сега да видиме Т-ебале каков пакет ќе направат
можи за 150 ден неделно и 200 мин или 150 ден за 150 мин (или помалку)
монопол низаеден
и пак да подразмислишИ ВИП нуди 500 минпровери убо
а за Т-Шит, невервам дека ќе понудат нешто поповолно од ова идиоти се тие, зато си заминав од кај нив, и на вип од ко сум, рајат сум, не гледам на која мрежа звонам , не гледам дење-ноќе и слично, наредно враќање кон Т-Мобиле ќе биди кога тие мене ќе ми плаќат, а не јас нив
незнам колку се веродостојни податоците, ама мислам дека таква е состојбата моментално, и зато овие ТШит, се курчат на големои пак да подразмислиш
и да, 500 мин се сега,проверив убо
ама јас знаев дека до пред некој ден беа 400
изгледа после понудата на Оне со 500 мин и Вип-овци даваат + 100 мин
а сега да ги иссилам Т Шит да даваат 1000 мин за 79 ден за инает на овие мали операторчиња (нека бидат и 80 ден ако треба) и без воспоставување на повик