A
Auditore
Гостин
Јас пак од октомври го немам запалено, а акумулаторот си е во него, битно е да е гаражиран моторот.во гаража е ама и го палам на секој 3 дена го брчам у место
Јас пак од октомври го немам запалено, а акумулаторот си е во него, битно е да е гаражиран моторот.во гаража е ама и го палам на секој 3 дена го брчам у место
не е убаво за моторот така пали го почестоЈас пак од октомври го немам запалено, а акумулаторот си е во него, битно е да е гаражиран моторот.
Е што може да му биде ? - Ништо.не е убаво за моторот така пали го почесто
Значи друже,Хамачи не е производител на мотори туку е само главен застапник за кинеските моторчиња за МакедонијаСи пробал да дојдеш или набавиш некој од деловите кои ги имаат поставено на сајтот дека им се на лагер? На сајт може се да се закачи, друго прашање е колку од прикажаниот лагер има и е достапно.
Во Веле Мото даваат така со секој купен мотор даваат гратис скутер,иначе тие не ме бендисуваат што се 250ка а Qingqi 200 е проверен , сум возел многу,имаше еден другар во една ден поминав 175 км мака немаЗначи друже,Хамачи не е производител на мотори туку е само главен застапник за кинеските моторчиња за Македонија
Моторите се или HERK или Qingqi (Можда има уште некоја марка)
Тој што јас го сакам е Qingqi само не овој од 200 туку има еден појак од 250 кубика,истата марка,исто со Сузуки делови
А зошто сакам гратис веспа? Затоа што таа ќе ја шитнам и моторот ќе ми излезе поефтино
MOze da zapece ili pa da napraat karikite leziste u cilinderot kaj so stoele pa posle da mora da go otvaras motorot ne se glupi site so na nedela dena barem ednas g palat motorite ili kolite, a i so te kosta 2 min da odvois u nedelata da go zapalis da porabotiЕ што може да му биде ? - Ништо.
Тоа се глупости околу палењето, и минатата зима од октомври до април го немав палено, па после на клуч од прва запали.
На тоа да се надоврзе дека татко ми е механичар и има диплома за механичар специјалиста сигурно нема да го остави така ако е лошо за моторот.
koi kariki koe leziste c c... nema maka motorot osven u voda ako stoi i da r'gja sho se zanesuvateMOze da zapece ili pa da napraat karikite leziste u cilinderot kaj so stoele pa posle da mora da go otvaras motorot ne se glupi site so na nedela dena barem ednas g palat motorite ili kolite, a i so te kosta 2 min da odvois u nedelata da go zapalis da poraboti
Zosto togas ima kupista skuteri na koi pisuva "Hamachi" niz drzavava, nebare za brend se raboti? Uste poloso znaci, si nabavuvaat taratajki koi se ustvari no name i im lepat svoja nalepnica.Значи друже,Хамачи не е производител на мотори туку е само главен застапник за кинеските моторчиња за Македонија
Тој што јас го сакам е Qingqi само не овој од 200 туку има еден појак од 250 кубика,истата марка,исто со Сузуки делови
А зошто сакам гратис веспа? Затоа што таа ќе ја шитнам и моторот ќе ми излезе поефтино
Strashno! Zamisli, ne go znaev ova deka moze za 6 meseci da zapece ili da napravat karikite leciste vo cilinderot ))) Samo ne mi e jasno pod dejstvo na ki sili ke se sozdade toa leziste?MOze da zapece ili pa da napraat karikite leziste u cilinderot kaj so stoele pa posle da mora da go otvaras motorot ne se glupi site so na nedela dena barem ednas g palat motorite ili kolite, a i so te kosta 2 min da odvois u nedelata da go zapalis da poraboti
и те како Хамачи е производител на мотори имаш разни мотори чопери скутери трицикли и една врста на камионче мотор, али ако земате мотор дефинитивно најдобри сеЗначи друже,Хамачи не е производител на мотори туку е само главен застапник за кинеските моторчиња за Македонија
Хамачи ги земаат кинеските моторчиња во кутии,тука ги склопуваат и им лепат налепниции те како Хамачи е производител на мотори имаш разни мотори чопери скутери трицикли и една врста на камионче мотор, али ако земате мотор дефинитивно најдобри се
http://www.glanz.mk/,посебно добри се уличните мотори кај ќе најдеш 250 за 1450 евра никаде