Зезаш ? отштрафи го штрафчето од капакот над акумулаторот, отштрафи ги двете клеми од + и - на акумулаторот ... акумулаторот под мишка и дома на топло :smir:Инструкции како да го извадам акумулаторот ???? Баотиан 49QT ???? Ладно е веќе )
Пазар3Dali nekoj znae kaj mozam da vidam na internet kade vo Skopje se prodava Piaggio i Vespa?Potocno da mi kazete nekoj web sajt!?
pozdrav
Piaggio i Vespa се продаваат во салон во центар кај соборната црква ... т.е. има два карши се, после Piaggio имаш и после универзална од десна страна во новите згради ... наскоро би требало и динамикс да носи piaggio па ќе има конкуренција :wink:Dali nekoj znae kaj mozam da vidam na internet kade vo Skopje se prodava Piaggio i Vespa?Potocno da mi kazete nekoj web sajt!?
pozdrav
Тешко веб страни ... отиди на лице место сега се попусти зимскиNesto websajt ne znaete?Od bilo koja prodavnica za motori vo Skopje
Бобче за тебе чоперче ? гледав Keeway Superlight 150 е сега на зимска цена околу 1400 евра мислам беше ... Cruiser не видов а другиве нови yamaha и honda мислам дека се поскапиДајте предлог за крузер до 1500-2000 евра, од типот на Yamaha Virago 250, Honda Rebel, Keeway Cruiser.
Да мислев нешто такво, а ако зимам јапанец се наогаат и за 1500 е на старо.Тешко веб страни ... отиди на лице место сега се попусти зимски
Бобче за тебе чоперче ? гледав Keeway Superlight 150 е сега на зимска цена околу 1400 евра мислам беше ... Cruiser не видов а другиве нови yamaha и honda мислам дека се поскапи
Аааа ја мислев само нов да не бараш ... за на старо има да ... мада ја би нов суперлајтДа мислев нешто такво, а ако зимам јапанец се наогаат и за 1500 е на старо.
Нее нее ја си чувам здравје треба да ми користи уште многу години ... кога ќе затопли вадење моторот сеа нека дремеПорано кога немав кола не го оставав ни во зима на -10 во град идев со мотор само добра јакна моторџиска добра кацига и терај ама носот секогаш како чешма ми беше со потрошена гумичка никако не запираше :pos2: