Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
светлата се на посебно динамо нема врска дали е со акумулатор дали е без акумулатор.

Инструкции како да го извадам акумулаторот ???? Баотиан 49QT ???? Ладно е веќе :))

Инструкции како да го извадам акумулаторот ???? Баотиан 49QT ???? Ладно е веќе :))

Зезаш ? отштрафи го штрафчето од капакот над акумулаторот, отштрафи ги двете клеми од + и - на акумулаторот ... акумулаторот под мишка и дома на топло :smir:

Dali nekoj znae kaj mozam da vidam na internet kade vo Skopje se prodava Piaggio i Vespa?Potocno da mi kazete nekoj web sajt!?
pozdrav

Dali nekoj znae kaj mozam da vidam na internet kade vo Skopje se prodava Piaggio i Vespa?Potocno da mi kazete nekoj web sajt!?
pozdrav

Piaggio i Vespa се продаваат во салон во центар кај соборната црква ... т.е. има два карши се, после Piaggio имаш и после универзална од десна страна во новите згради ... наскоро би требало и динамикс да носи piaggio па ќе има конкуренција :wink:

Дајте предлог за крузер до 1500-2000 евра, од типот на Yamaha Virago 250, Honda Rebel, Keeway Cruiser.

Nesto websajt ne znaete?Od bilo koja prodavnica za motori vo Skopje

Тешко веб страни ... отиди на лице место сега се попусти зимски

Дајте предлог за крузер до 1500-2000 евра, од типот на Yamaha Virago 250, Honda Rebel, Keeway Cruiser.

Бобче за тебе чоперче ? гледав Keeway Superlight 150 е сега на зимска цена околу 1400 евра мислам беше ... Cruiser не видов а другиве нови yamaha и honda мислам дека се поскапи

Тешко веб страни ... отиди на лице место сега се попусти зимски

Бобче за тебе чоперче ? гледав Keeway Superlight 150 е сега на зимска цена околу 1400 евра мислам беше ... Cruiser не видов а другиве нови yamaha и honda мислам дека се поскапи

Да мислев нешто такво, а ако зимам јапанец се наогаат и за 1500 е на старо.

Да мислев нешто такво, а ако зимам јапанец се наогаат и за 1500 е на старо.

Аааа ја мислев само нов да не бараш ... за на старо има да ... мада ја би нов суперлајт

Незнам колку е нов ама еве половен крузер 250

http://www.pazar3.com/ViewItem.aspx?itemId=396008

ab1779d3-1a50-4c31-9f77-85d19aab3227.jpg

Ајде ајде Февруари иде, мотор треба да се вози :tv:

Порано кога немав кола не го оставав ни во зима на -10 во град идев со мотор само добра јакна моторџиска добра кацига и терај ама носот секогаш како чешма ми беше со потрошена гумичка никако не запираше :pos2:

Порано кога немав кола не го оставав ни во зима на -10 во град идев со мотор само добра јакна моторџиска добра кацига и терај ама носот секогаш како чешма ми беше со потрошена гумичка никако не запираше :pos2:

Нее нее ја си чувам здравје треба да ми користи уште многу години ... кога ќе затопли вадење моторот сеа нека дреме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom