Не е во центар, ама има на Првомајска, првата бензиска, значи не во Лукоил(му доаѓа како втора бензиска).абе кај има двотактол ЕЛФ 100% синтетика у центар негде?! ме мрзи да одам до јове априлија! бев во лук оил, немаат, знае некој каде има?
Матриксот 2009 модел е 1290 евра а 2008 модел е 1190 евра ... јас ќе го земам деновиве ф-акт тој е поефтин језда матриксот е пофаца ама поскап еај некој нека ми каже актуелни цени на keeway matrix моторов мн ми се свиѓа,и искуства да ми кажете задоволни дали сте и дали вреди за тие пари:smir:
ф-акт е 990 евра 2009 модел, ф-акт naked без маска горе на "воланот" и детали некои спортски 890 евра 2009 модел ... иста машина дури и конструкција има со матриксот ми рече дека има типот што работи таму, само пластиките се различни и ф-актот има простор напред од страните за нозете да ги опружиш на матриксот ако си повисок ќе треба назад на седиштето да седиш зошто тесен ќе ти биде :Sа која цена е ф-акт ако може да ми кажеш:smir:
Знаете отприлика колку е регистрација за 50 кубика мотор ? и дали има закон како што слушнав секоја година да се плаќа осигурување ?
Мислам дека околу 2.500 фаќа бидејќи ти треба осигурување, табличка, сообраќајна...Знаете отприлика колку е регистрација за 50 кубика мотор ? и дали има закон како што слушнав секоја година да се плаќа осигурување ?
Може да, ама наредната година откако ќе ти помине осигурувањето недај боже да се слупаш некаде... Не си осигуран како возач, возилото прашање е дали ти е исправно (бидејќи не подложи на технички преглед секоја година) и кој ќе биде крив?Не ти треба осигурање може и без тоа само првата година мора да се плати тоа