Совети околу мотоцикли

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
абе кај има двотактол ЕЛФ 100% синтетика у центар негде?! ме мрзи да одам до јове априлија! бев во лук оил, немаат, знае некој каде има?

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
абе кај има двотактол ЕЛФ 100% синтетика у центар негде?! ме мрзи да одам до јове априлија! бев во лук оил, немаат, знае некој каде има?
Не е во центар, ама има на Првомајска, првата бензиска, значи не во Лукоил(му доаѓа како втора бензиска).

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
ај некој нека ми каже актуелни цени на keeway matrix моторов мн ми се свиѓа,и искуства да ми кажете задоволни дали сте и дали вреди за тие пари:smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
ај некој нека ми каже актуелни цени на keeway matrix моторов мн ми се свиѓа,и искуства да ми кажете задоволни дали сте и дали вреди за тие пари:smir:
Матриксот 2009 модел е 1290 евра а 2008 модел е 1190 евра ... јас ќе го земам деновиве ф-акт тој е поефтин језда матриксот е пофаца ама поскап е :toe:

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
а која цена е ф-акт ако може да ми кажеш:smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
а која цена е ф-акт ако може да ми кажеш:smir:
ф-акт е 990 евра 2009 модел, ф-акт naked без маска горе на "воланот" и детали некои спортски 890 евра 2009 модел ... иста машина дури и конструкција има со матриксот ми рече дека има типот што работи таму, само пластиките се различни и ф-актот има простор напред од страните за нозете да ги опружиш :) на матриксот ако си повисок ќе треба назад на седиштето да седиш зошто тесен ќе ти биде :S

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Знаете отприлика колку е регистрација за 50 кубика мотор ? и дали има закон како што слушнав секоја година да се плаќа осигурување ?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
neznam kolku e registracija a da osiguranjeto treba sekoja godina, bar taka bratucet mi prai toa nesto od tipot ispod 1000denari e

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Знаете отприлика колку е регистрација за 50 кубика мотор ? и дали има закон како што слушнав секоја година да се плаќа осигурување ?

Регистрација за моторот е 3000 денари , а осигурување на моторот мислам дека зависи од компанијата 700-1200 денари (поправете ме ако грешам).

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Не ти треба осигурање може и без тоа само првата година мора да се плати тоа

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
mene okolu 3500 me fati registracija so osiguruvanje

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мислам дека околу 2.500 фаќа бидејќи ти треба осигурување, табличка, сообраќајна...
Не ти треба осигурање може и без тоа само првата година мора да се плати тоа
Може да, ама наредната година откако ќе ти помине осигурувањето недај боже да се слупаш некаде... Не си осигуран како возач, возилото прашање е дали ти е исправно (бидејќи не подложи на технички преглед секоја година) и кој ќе биде крив?

Згора на тоа може цајкан да те малтретира за осигурување, ако се друго си ок, а тој сака да гњави.

А осигурувањето е 800 денари прашував пред некој месец, така да според мене не се исплати тие пари да се штедат.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
И тоа што викаш јас 10 години возев скутер и не плаќав осигурање не ми правеле проблем ама за среќа немав собраќајка со друго возило сам си се кршев :pos2:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Фала ви за информациите ... сепак решив да го регистрирам на почеток на сезона моторов сега и така не го возам ...

иначе денес си го купив на ново и го провозикав и сум многу задоволен и среќен :vozbud:еве направив една фотка пред да го ставам во гаража :)

Keeway F-Act Racing

Kajgana Shop

На врв Bottom