Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
A be decki mislam deka pobeduvame ovoj pat,valjda im dojde umot na ovie nasive deka so site treba da igraat dobro i nikogo da ne podcenuvaat,pa sega mislam deka ja posakuvaat pobedata po sekoja cena i ke ginat na terenot..............
po moe mislenje 2 gola razlika ke napravat,barem taka se nadevam,ako ja igraat nivnata igra tesko deka ovoj pat moze da ja utnat........
vo sekoj slucaj im posakuvam sreka i dobra edna pobeda,kako za niv taka i za nas navivacite........FORZA ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZDRAVO NA SITE

NEKA NI E SO SREKA I DA POCNAT DA NI SE MNOZAT POBEDI....
Големо добредојде на двајцата. :helou:

Сега баш слушнав дека ФА ќе исплатил оштета од 1,5 милион фунти на Арсенал поради повредата на Волкот ако тој отсуствува три месеци. Ма нас не ни требаат пари, ни теба Волкот жив и здрав. :zid:

Не е само наш Вела кој има проблеми со превозот. Од Шити Рубињо и Елано се во Јужна Америка, а има доста фудбалери од Лепешките и Челски што се далеку од Англија. :toe:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
ej da ne znae nekoj dali moze od websajtot na arsenal da si naracam nesho i da mi go donesat do tuka???:vozbud::vozbud::vozbud:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19

на градскиот стадион во манчестер од 16 часот на а1 директно .

домаќинот е без победа веќе три кола - оној драма меч со хул од минатиот викенд беше само загревање со тоа што ќе следи . имаат доста добри поединци , богати сопственици верна публика - мотив повеќе за одличен меч ( жал ми е нема да можам да го следам :( )

Арсенал : ех колку ли само сакам да се повтори ова - 1 : 6 :) 19-тата минута веќе беше 0 : 5 :) - башка н и врви против нив , но ( ова е огромно но ) годинава со екипите што ни оде немаме поволен резултат :(

хендикеп : цесц - 5-те жолти , РвП сеуште под суспензија заради неговото тијнеџерско однесување , гаел ваљда не клупа заради разнишаната самодоверба , дуду и томче старата приказна ... бак и тио - тио кажуваат доста сериозно било ( демек три месеци ) немав време да му појдам на посета :vozbud: :)

граѓаните : оној хјуз е за едно дрво па по главата по ушите кај ќе ти дојде - причини - се замислува дека е алфа и омега :) најскапиот играч во премиер рубињо - за детево уште арсенал кога се тепаше со реал имАм доста убави сеќавања , покажа дека е топ играч со неверојатен стил , знаење , дарба ... што по неколку кола во премиер лигата ја зеде капитенската лента , друг - жо - малиов кога ќе подостри ќе биде меѓу петте најдобри напаѓачи на светов ( има само 21 година ) , елано - во форма , не во форма два меча потоа пак ... со претеран пат во играта ... мика ричардс - играчот кој сакам уште во зимо да се пресели на емирати - детево е она што ни недостасува - ко колко кога се распалуваше насекаде низ теренот - идентичен стил , идентична градба ... само што мика е млад :) голманот : сега незнам дали ќе биде каспер или џо - не се толку битни .

за нашите : на почитуваниот професор ќе му пренесам да не се заебава ... 100 години навивам за тимов и ниту еднаш не сум бил во ваква дилема - што е сезонава ??? - дали сите научија да прават фудбал ? дали сите научија да се гребат на голем тим ко арсенал .. ? или просто треба промени .... ( ова го кажувам со болка во срцето , но ... за моменти се замислувам дали не тони е вистинскиот човек за менаџерското место ... моето мислење е ова не непродуктивна дискусија )

значи потенцијален тим :

------------------алмунија ( кој некни против вила само тој беше човекот со лавовското срце )

-- џуру ----------туре ---------вили ---------- мачорон

-- ебу ----------деилсон/рамзи - сонг -------- насри

--------------------аде ---------никлас/вела ( вела далеку е мексико ) - речиси секогаш кога и да е таму или каде и да игра мексико карлито е ненаспан заради патот :) ама се надевам сега да стартува :)

значи со граѓаните ни оди од рака , но ме секираат податоциве изложени во врска со оваа сезона - оптимист сум на секој меч со арсенал ( од јуве , реал , утд , челзи , пул ... милан , интер .... ) сме мавале и поголеми ѕверки од сити .

повелете на темава и кажувајте што ви тежи :)

e sonne bratu se ubavo si kaza i sostavot sto go imas predvideno ti e ubav ama ima eden problem ustavari dva problemi
prvo eboue e seuste so povreda na kolenoto i sigurno nema da igra protiv man.city
vtoro najverojatno go izgubivne i toure za ovoj natprevar se povredil na prijatelskata
i ako dodademe deka vella i ade duri utre popladne ke pristignat vo london i potoa duri vecerta da odat vo mancester
pa ne znam sto poveke da ni tezi :toe:
i sega kako sto kazav ponazad najverojatno jack ke ni bide starter

---------------- almunija

-gibs/johan ------vili ------ macorot------gael

- jack maliot --- song----- ramzi --------- nasri

---diaby----

---------ade -------

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Големи компликации. И Туре нема да настапи, сега читам на Арсенал.ком.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Како бе нема да настапи? Па со кои фудбалери ќе играме? Неверојатно... :kesa:
Како што вика Олитеа и Ебуе нема да настапел! Што ке се праи у сабота незнам :) ке вика деца од втор тим.

Олитеа, кај прочита тоа дека Ебуе нема да играл?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
На официјана пишува дека Ебуе е уште повреден..

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па што ќе праемо без Туре и Ебуе :tapp: ќе играа тогаш Џуру и Хоит помладиот :vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1883786 напиша:
Јеееееее, како бе :vozbud: :vozbud::vozbud:
Правилото на ФА било.. значи три меча во Англија /ЕПЛ/Карлинг куп/ФА Куп/.

А Ван Перси не настапи со Манчестер со Вила и со Виган.

Задутре ке биде у први 11. Ауууф!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Правилото на ФА било.. значи три меча во Англија /ЕПЛ/Карлинг куп/ФА Куп/.

А Ван Перси не настапи со Манчестер со Вила и со Виган.

Задутре ке биде у први 11. Ауууф!
Супер :vozbud::vozbud: сеа ни ме врати појче мотивацијата викав шо ќе праемо ваке :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom