Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
[zEUs];1884171 напиша:
Супер :vozbud::vozbud: сеа ни ме врати појче мотивацијата викав шо ќе праемо ваке :toe:
aj use malce da ti ja vratam motivacijata
toure ima sansi da nastapi protiv city no sansite se mnogu mali

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
ture ne igra sigurno ali persi se vraka toa e tocno!!!

---------------- almunija

---djouru----galas ------ silvestre------gael

--- diaby --- song----- denilson ------ nasri

---------ADE---RVP--------

pa sea ke vidime valda so ovoj napad ke gi zgazime:vozbud::vozbud::vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
ture ne igra sigurno ali persi se vraka toa e tocno!!!

---------------- almunija

---djouru----galas ------ silvestre------gael

--- diaby --- song----- denilson ------ nasri

---------ADE---RVP--------

pa sea ke vidime valda so ovoj napad ke gi zgazime:vozbud::vozbud::vozbud:
Супер составав ми изгледа освен нешо дедниот бек не штима :toe: не знам дали може Џуру туе да изигра ??

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
[zEUs];1884748 напиша:
ВоВ и Туре ако игра супер :vozbud: ама мие смо јаки и без него ни треба некој голоој да дава :pipi:
Jas mislam deka dojdeno e vremeto koga treba Adebayor da proraboti pa jas od nego ocekuvam vo sabota golovi poz do site fanovi na arsenal

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
zeus a zasto da ne moze da igra? koga go nema sagna on preostanuva da go zameni od defanzivcite :) Eboue najverojatno ke go zameni Walcott. =)

PS. Welcome ARSENAL 4EVER

(se izvinuvam za latinicava)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Добро е што моментално распалениот Ван Перси ќе игра во Сабота. Незнам како успеав да заборавам дека казната важи и за Карлинг купот. Инаку скоро 100% е сигурно дека Ебуе нема да игра.

П.С. Добредојде ARSENAL 4EVER. Во последно време нешто се зголемува бројот на топчиите на форумов.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
zeus a zasto da ne moze da igra? koga go nema sagna on preostanuva da go zameni od defanzivcite :) Eboue najverojatno ke go zameni Walcott. =)

PS. Welcome ARSENAL 4EVER

(se izvinuvam za latinicava)
Абе што ти е како може Џуру да игра десен бек :tapp:
тој е класичен централен и не ми се веруа дека ќе се снајде со таа задача :toe: на Туре ми е тешко да игра десно се гледа дека некако е вештачки а пак на Џуру :nesum:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^^Има играно Џуру како десен бек..=).
Ама се надевам дека Хојт ке игра,Џуру во средина со Галас..:pipi:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
^^Има играно Џуру како десен бек..=).
Ама се надевам дека Хојт ке игра,Џуру во средина со Галас..:pipi:
Има играно како десен бек :toe: не е можно колкав е висок и не е брз ич не е за десен бек сличен на Сендерос ама и ја се надевам дека Хојт ќе игра десно а Џуру средина со Галас :smir:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Денешните изданија на весниците ширум светот доминираат со интервјуто на Гала во кое тој го пркрши правилото на Венгер да не се говори јавно за проблемите во клубот. Дефанзивецот откри каква била атмосферата во соблекувалната по натпреварот со Тотенхем (кој заврши 4-4 откако Топџиите прокоцкаа предност од два погодока во последните моменти), велејќи дека имало жолчна расправија со мистериозен 25 годишен фудбалер.
Ваквите изјави најверојатно ќе предизвикаат Галас да ја загуби капитенскаа лента, а Французинот додаде нова неисвеснот велејќи дека размислува за враќање во родната земја.
“Вистина е дека планирам да се вратам во Франција на една или две сезони за да ја завршам мојата кариера.” - Evening Standard го цитира Галас.
“Доколку саминам тоа нема да биде било каде. Ќе заминам во колем клуб или нема воопшто да се случи нешто такво.”
“Изборот ми изгледа едноставен на мене, би се преселил во Марсеј, Лион, ПСЖ или пак Бордо.”
“ПСЖ е голем клуб и е познат жирум светот. Останав во контакт со Клод Макелеле и тој ми кажува дека е многу среќен во Парис. Чуствува дека ја добива почита што ја заслужува.”
“Што се однесува до Бордо, навистина ми се допаѓа клубот и регионот. Јас бев фан на Жан Тигана кога тој играше за Бордо, како и на нивниот сегашен тренер Лорен Блан.”

Ах Галас, Галас... :nenene:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1886222 напиша:
Абе што ти е како може Џуру да игра десен бек :tapp:
тој е класичен централен и не ми се веруа дека ќе се снајде со таа задача :toe: на Туре ми е тешко да игра десно се гледа дека некако е вештачки а пак на Џуру :nesum:
Зеус, не се прај ....
Принудно ке игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom