- Член од
- 26 ноември 2009
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 12
Тешка Измама - Френк Талис
Аууу каква книга е овааа, во моментов ја читам до 420 страна сум.. многу мрдната книга!Тешка Измама - Френк Талис
Што те импресионира?Тешка Измама - Френк Талис
E каква де? Освен што е мрдната.Аууу каква книга е овааа, во моментов ја читам до 420 страна сум.. многу мрдната книга!
Oваа каква е?Да не бидам офф-топик.. Ствен Кинг - Мобилен.
Што книга е? Зошто да би ја прочитал?Рајот може да почека - Кели Тејлор
Во првата книга, во Тешка Измама се работи за психолошко-криминалистички роман. Книгата е многу интересна но и тешка за читање. Се случуваат неколку убиства, кој се нелогични значи имаме убиена жена од куршум, а куршумот никаде го нема не е ни во телото, но што е многу интересно во книгата е шо главниот лик кој е психијатар се советува токму со Фројд за тоа како да ги реши убисвата.Што те импресионира?
E каква де? Освен што е мрдната.
Oваа каква е?
Што книга е? Зошто да би ја прочитал?
Лелееее книгава е неверојатна, моментално ја читам, имам уште неколку страници, едноставно не можам да се одвојам од неа. Ја носам со мене на факс, гости.... Толку емотивно, трогателно, што ќе те наежи, расплаче, мрдне од кожа, досега не сум прочитала. Книгава во светот направи бум!!! Мислев дека кај нас на македонски ќе стигне по 100 години, но сме имале среќа, таман ќе ја прочитаме пред да излезе филмот во 2012. Не, ова е феноменално, уште сум под импресии и ќе бидам уште доооолго време, ко ќе ги завршам последните страници.... Моќно!!!!
НЕВЕРОЈАТНА!! Но комент!