Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Македонијаааааааааааааааааа.Момци браво, Докузовски - респект му симнувам капа за тактиката за сите досегашни натпревари.
Босна следна го јаде осеќам.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Супер натпревар, феномнално одиграно. Им покажавме на Британците дека сме појаки од нив и дека поразот кај нив беше доста несреќен.
Браво!!!!

M

mercenary

Гостин
Боби[Мкд];3739690 напиша:
Зависиме од Британците сеа, треба и тие да изгубат од другиве аматери од групава наша.
Другите аматери од нашата група,Украина, се добри на домашен терен.Само од нас изгубија.Ги тепаа Босна 20 разлика а Унгарија 10.А овие GBR не се нешто јаки,да немаа гооолема среќа,досега требаше да имаат барем 3 порази.Нема да биде изненадување ако изгубат у Украина.
Само ние дали ќе тепаме у Босна..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Атносферата можеше да биде и подобра ако имаше барем една навивачка група,али глупаците од кфм не им дадоа карти на спб!!Слушнав дека имало една мала навивачка група создадена од деца кои самостојно се собрале колку некој да води навивање,коа игра Партизан во сала да видиш Гробари што прават ке се чудиш
АтМосфера Кирца,а не атНосфера :)

Зошто глупаци од КФМ не знам,како што знам толку карти смеат да поделат ни погоре,ни помалку,ко ЦПБ да е бројка од 1000 души и ај ке се бунат за карти,ко цигани пред контењер,кој прв го земал истиот.Дај не зезај,има некој матни игри тука,само што ние не ги знаеме.ЦПБ фино лепо требаше да ги прифати картите,ке собереа некој денар донации и ке докупеа карти,ама тоа е...

Болдираниот дел...жити се како се викала навивачката група ?? :pos:

М

Мартин`

Гостин
Тие што одат и се собираат да навиваат онака немаат навивачка група што мислите CPB на мечот со Босна беа само они, па на нивна трибина што навиваа имаше и многу така што дошле а сакаат цело време да навиваат.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Само што си дојдов од сала,неможам да ви опишам како се чувствувам. Бо ѕвер,Тоше се виде на натпреварот со Унгарија колку фалеше неговото присуство. Првпат да сум задоволен од сите играчи што настапија. За британците....кога ги свиреа химните ии кога почнаа да ја свират нашата ги пуштија големите знамиња на трибините. И овие првпат гледаа такво нешто,па сите беа назад завртени :pos: . Исто така овој Менса-Бонсу ми остави впечаток,ама колку е добар на терен толку нема во главата. Денг прав професионалец-седев у 1 ред одма до теренот и се заврте човекот и 20 души го испцуја,го исплукаа и овој ништо не рече и не направи :)

Чути бе не кажви,ќе требит 10000 евра казна да платиме :pos2:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
па не морат да изгубат со 40,можат и со 20 да изгубат а овие другиве со 20 да тепаат и пак се 40,или?:toe:

најубаво и најсигурно ќе е,боснците да си ги победиме,тогаш другите нека водат математики...
абе полска и бугарија од нас имаат - 50 и - 47 :)
башка они да тепаат над 20 не верувам.
Полска игра до крај уште само кај првопласираната Белгија на гости. Отпиши ги нив за + 20. ;) Бугарија игра прво дома со првопласираната Белгија но после и кај Грузија на гости...
само ние можеме да се изглупираме со некој - од над 40 :Д
тешко е во скендерија пред полни трибини... уште потешко без Гечевски кој иде на операција, но не верувам да се до толку дрва ;-)

од др стр и Израел е тука некаде со нас со + 64, башка домче во наредно коло ги чекаат и Финска за да зголемат кош разлика....
во последно коло им бележам трет пораз во Подгорица...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ние имаме црнец,но тие имаат црнци...
и нашиов е како тие црници само што е многу подобар
и многу други се црнци па се најдобри кошаркари на денешницата

А супер ќе е ако нашиот црнец изрази желба да игра уште долго за нас, оти е незаменлив

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
АтМосфера Кирца,а не атНосфера :)

Зошто глупаци од КФМ не знам,како што знам толку карти смеат да поделат ни погоре,ни помалку,ко ЦПБ да е бројка од 1000 души и ај ке се бунат за карти,ко цигани пред контењер,кој прв го земал истиот.Дај не зезај,има некој матни игри тука,само што ние не ги знаеме.ЦПБ фино лепо требаше да ги прифати картите,ке собереа некој денар донации и ке докупеа карти,ама тоа е...

Болдираниот дел...жити се како се викала навивачката група ?? :pos:
Не беше навивачка група така пишав ја зошто ми кажаа на фб дека претежно од козле ке се соберат околу 50 деца и ке има еден тапан обезбеден,затоа и реков навивачка група а далеку од тоа дека е навивачка група!!!Иначе со Босна ја бев со спб и од нив имаше само 20 - 30 души другиве се собравме колку да бидеме повеќе

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не беше навивачка група така пишав ја зошто ми кажаа на фб дека претежно од козле ке се соберат околу 50 деца и ке има еден тапан обезбеден,затоа и реков навивачка група а далеку од тоа дека е навивачка група!!!Иначе со Босна ја бев со спб и од нив имаше само 20 - 30 души другиве се собравме колку да бидеме повеќе
Епа не е навивачка група,не пишувај друг пат така,пиши едноставно багра и тачка :)
Знам како било на утакмицата со Босна иако не бев,нормално дека и ке има некој од страна,кој за да се изгребе за гага карта и да влезе без пари,кој да се прокурчи,мал број за да навиваат...и после во Македонија бараме навивачка култура и асални навивачки групи...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
од др стр и Израел е тука некаде со нас со + 64, башка домче во наредно коло ги чекаат и Финска за да зголемат кош разлика....
во последно коло им бележам трет пораз во Подгорица...
немој да бидеш толку сигурен,знаеш дека чуда се дешаваат....е за да нема некој чуда ние треба да си ја тепаме Босна и тоа што може со поголема разлика...

Kajgana Shop

На врв Bottom