Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
АААА ЛУДНИЦА!!!!!!
Каков натпревар, одлично, ги растуривме...Бо е чудовиште!!!!

С

сашенко

Гостин
Растур систем.Многу сме напредувале во баскет искрено немав го немав пратено тој спорт многу у последно време повеќе по фудбалот сум ама ме изненадија денес нашиве.Само напред....

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
одимееееееееееее во литванијааааааааааа :vozbud:
:oeoeoe:

M

Mario Gómez

Гостин
Честитки за момците, сега тука е другиот македонски сидром да се надмине, после голема победа ја посеруваат секогаш. Ова екипа има да гази за една година, ќе се уиграат и мора федерацијата да им овозможи јаки подготовки, да се донесат јаки репрезентации во Скопје.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Сега право кај психолог...да ги смири, да ги олади...и да им каже да ги збришеме босанците таму.
Искрено уште не ми е јасно како изгубивме од Унгарија, со ваква игра и далеку далеку посилни репрезентации сме способни да ги добиеме.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Газимееееееееееееееееееееееееееееееееее :vozbud:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Идеме на европоскоооооооооооооооо МАКЕДОНИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Немам зборови колку сум среќен поради оваа победа,срце ми се наполни !!!
Е ова е Македонија што сакаме да ја гледаме,ако не можеме да гледаме победничка фудбалска репрезентација,ке гледаме кошаркарска !
Срце оставија на терен и на оваа,а и на сите утакмици што ги играа,браво браво !!
Сите до еден одиграа 100% од својте можности,но шлаг на тортата беше Лестер Бо Мекејлеб !
Мало мало техничарче што се вика.
Дојде пред еден месец кај нас,а веќе е миленик на целата македонска публика,си ги заслужи симпатиите,дури кога гледам како се радува после секоја победа се прашувам да не има некакви македонски корени :icon_lol:
Како и да е,одиме на ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО,вечерва е славеничка вечер,вечер на Македонија !

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ги Растуривме.Одличен натпревар.Гечевски Ѕверрррр.БО МВП,лом ги направи
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
ИДЕМЕ НА ЕВРОПСКО МАКЕДОНИЈАААААААААААААААААААААААААА :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Kajgana Shop

На врв Bottom