Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
ние имаме црнец,но тие имаат црнци...И ние имаме црнец па најдобар играч на натпреварот беше
ние имаме црнец,но тие имаат црнци...И ние имаме црнец па најдобар играч на натпреварот беше
Другите аматери од нашата група,Украина, се добри на домашен терен.Само од нас изгубија.Ги тепаа Босна 20 разлика а Унгарија 10.А овие GBR не се нешто јаки,да немаа гооолема среќа,досега требаше да имаат барем 3 порази.Нема да биде изненадување ако изгубат у Украина.Боби[Мкд];3739690 напиша:Зависиме од Британците сеа, треба и тие да изгубат од другиве аматери од групава наша.
АтМосфера Кирца,а не атНосфераАтносферата можеше да биде и подобра ако имаше барем една навивачка група,али глупаците од кфм не им дадоа карти на спб!!Слушнав дека имало една мала навивачка група создадена од деца кои самостојно се собрале колку некој да води навивање,коа игра Партизан во сала да видиш Гробари што прават ке се чудиш
Само што си дојдов од сала,неможам да ви опишам како се чувствувам. Бо ѕвер,Тоше се виде на натпреварот со Унгарија колку фалеше неговото присуство. Првпат да сум задоволен од сите играчи што настапија. За британците....кога ги свиреа химните ии кога почнаа да ја свират нашата ги пуштија големите знамиња на трибините. И овие првпат гледаа такво нешто,па сите беа назад завртени . Исто така овој Менса-Бонсу ми остави впечаток,ама колку е добар на терен толку нема во главата. Денг прав професионалец-седев у 1 ред одма до теренот и се заврте човекот и 20 души го испцуја,го исплукаа и овој ништо не рече и не направи
абе полска и бугарија од нас имаат - 50 и - 47па не морат да изгубат со 40,можат и со 20 да изгубат а овие другиве со 20 да тепаат и пак се 40,или?
најубаво и најсигурно ќе е,боснците да си ги победиме,тогаш другите нека водат математики...
И ТИ БЕШЕ ДЕЛ ОД ПЛУКАЧКИОТ ОДРЕД ДОЛЕ??[/B]
Чути бе не кажви,ќе требит 10000 евра казна да платиме :pos2:
и нашиов е како тие црници само што е многу подобарние имаме црнец,но тие имаат црнци...
Не беше навивачка група така пишав ја зошто ми кажаа на фб дека претежно од козле ке се соберат околу 50 деца и ке има еден тапан обезбеден,затоа и реков навивачка група а далеку од тоа дека е навивачка група!!!Иначе со Босна ја бев со спб и од нив имаше само 20 - 30 души другиве се собравме колку да бидеме повеќеАтМосфера Кирца,а не атНосфера
Зошто глупаци од КФМ не знам,како што знам толку карти смеат да поделат ни погоре,ни помалку,ко ЦПБ да е бројка од 1000 души и ај ке се бунат за карти,ко цигани пред контењер,кој прв го земал истиот.Дај не зезај,има некој матни игри тука,само што ние не ги знаеме.ЦПБ фино лепо требаше да ги прифати картите,ке собереа некој денар донации и ке докупеа карти,ама тоа е...
Болдираниот дел...жити се како се викала навивачката група ??
Епа не е навивачка група,не пишувај друг пат така,пиши едноставно багра и тачкаНе беше навивачка група така пишав ја зошто ми кажаа на фб дека претежно од козле ке се соберат околу 50 деца и ке има еден тапан обезбеден,затоа и реков навивачка група а далеку од тоа дека е навивачка група!!!Иначе со Босна ја бев со спб и од нив имаше само 20 - 30 души другиве се собравме колку да бидеме повеќе
немој да бидеш толку сигурен,знаеш дека чуда се дешаваат....е за да нема некој чуда ние треба да си ја тепаме Босна и тоа што може со поголема разлика...од др стр и Израел е тука некаде со нас со + 64, башка домче во наредно коло ги чекаат и Финска за да зголемат кош разлика....
во последно коло им бележам трет пораз во Подгорица...