Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.146
А стварно незнам зошто Гоцевски дури на утакмицата против Британија во понеделник ќе игра(да не се повредеше Гечевски дали и ќе добиеше шанса), подобра варијанта е тој отколку дибекот Чековски.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Имам добра идеа само не знам колкави се шансите да се реализира .. само треба некој со поголем авторитет помеѓу навивачиве .. ова ми е идеата :
НА ПОГОЛЕМИ ТРНСПАРЕНТИ ДА НАПИШЕТЕ ТОА ШТО ИМ НЕДОСТАСУВА НА ПОЕДИНЦИ ИЛИ КАДЕ ГРЕШАТ НО ДА НЕ БИДАТ МНОГУ НАВРЕДЛИВИ .. ОДКАКО ЌЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ШТО ПУБЛИКАТА МИСЛИ ЗА НИВ .. БЕСОТ И НЕРВОЗАТА ЧЕ СИ ГО СТОРИ СВОЕТО И ЧЕ СЕ ПОКАЖАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ..
ДОВОЛНО Е 10 ТИНА ТРАНСПАРЕНТИ КАКО НА ПРИМЕР
АНТИЧ ТРОЈКА СЕ ШУТИРА И ОД 7 метри ..
САМАРЏИСКИ КОЛКАВ ТИ СТРАВОТ КОГА СИ ПОД КОШОТ
...
вие што мислите?
Поглупо од ова не сум видел... Недостатоците се кажуваат после квалификации, тогаш може да си го истураш бесот колку сакаш, а на меч кога треба да им се дава поддршка да им се кажуваат недостатоците, па јас гарантирам дека уште повеќе ќе им се врзат рацете, бар на помладите играчи.
А стварно незнам зошто Гоцевски дури на утакмицата против Британија во понеделник ќе игра(да не се повредеше Гечевски дали и ќе добиеше шанса), подобра варијанта е тој отколку дибекот Чековски.
Па веројатно се работи за тип на играчи... Гоцевски е центар, како и Гечевски и Самарџиски, додека на Чековски основна позиција му е крилен центар како и на Антиќ. Сега сигурно ли е дека Гечевски нема да игра со Британија? Каква повреда заработил?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас мислам дека Докузовски е бистар барем да знае дека ако сега се обиде да МЕНУВА ЦЕНТРИ ќе ни се наруши концепцијата и не чека пораз. Нека игра со тројца ама нека се форсираат повеќе Антиќ и Самарџиски, Чековски ќе ги ротира за одбрана. Ако сега менува играчи мислам дека можеме да рачунаме и на пораз.
И ако не игра Гечевски тоа ќе биде ОГРОМЕН хендикеп што не може никој да го надополни во натпревар кој е од огромно значење за нас без разлика на големите шанси за ЕП и со пораз.

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10
Поглупо од ова не сум видел... Недостатоците се кажуваат после квалификации, тогаш може да си го истураш бесот колку сакаш, а на меч кога треба да им се дава поддршка да им се кажуваат недостатоците, па јас гарантирам дека уште повеќе ќе им се врзат рацете, бар на помладите играчи.

Па веројатно се работи за тип на играчи... Гоцевски е центар, како и Гечевски и Самарџиски, додека на Чековски основна позиција му е крилен центар како и на Антиќ. Сега сигурно ли е дека Гечевски нема да игра со Британија? Каква повреда заработил?

А после утакмица кој очекуваш да им кажи ??
Ако си против некој и ако го критикуваш тој мора да реагира .. мора да се докажи за да има убав збор за него .. после натрпевар џабе че биди се .. секој че ја префрла вината на друг .. а и ова новинариве ама ИЧ не ги бидува за критика .. не му текнува ни едно прашање настрана да постават освен .. шо правиме следната утакмица .. шо треба да очекуваме и толку .. тие се оние кои имаат моќ да критикуваат и да извршат притисок .. а кај нас новинари ко да нема ..

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Гешевски има скршеница на носот, не се знае дали ќе игра со Британија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.082
Во понеделник ќе го дознаеш одговорот....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Со такви сорови како Чековски ништо не правиме, и не ми е јасно кој к*р ги форсират браќата Стојановски?
Ништо не му е на Гечевски бе доби еден нокаут ќе игра :) :)

Член од
19 август 2010
Мислења
3.934
Поени од реакции
9.505
Со такви сорови како Чековски ништо не правиме, и не ми е јасно кој к*р ги форсират браќата Стојановски?
Ништо не му е на Гечевски бе доби еден нокаут ќе игра :) :)
Realno teski tapi se brakava... Daj neka se vrati Riste Stefanov, ke bide mnogu bolje napadot... I steta sto se otkazal Tasovski.. Profesor e za ovie dvajcava.

Член од
21 август 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Една информација ако може? Кој ден,во колку часот и каде карти за со Велика Британија?Фала

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.082
ne zabavaj... ozb lugje kazete u kolku saat koga i kade
Амаааааааааан, ај дека неможе уште некој да праша за картите :tapp:
Значи толку ли е тешко да видиш некоја страна поназад. Кога и да поминеш посабајлечки во понеделник кај салата Борис Трајковски ќе најдеш карти. Сигурно нема да бидат распродадени!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Уште еден ако пише некорисна информација има да јаде банана ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom