Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
само да ви кажам пред едн о40 минути го видов антиќ како седи и љока во картел па после вие и ние ќе се нервираме зашто шутира како играат и зашто губат. ете зашто за нив енма карантин еден ден пред натпревар.
Нема да му биде прв пат ! Да бев јас селектор,до сега тој ќе беше во Русија !

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Нема да му биде прв пат ! Да бев јас селектор,до сега тој ќе беше во Русија !
А па јас да бев селектор сега ќе беше у пм:pos2:
Сеа ќе се наквасе таман утре за утакмица да биде расположен :jaj:

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Добро бе мене не ми е јасно кај го најдоа Арсиќ за селектор,за да бидеш селектор треба да бидеш и добар психолог кој на нашите момчиња ќе им стави во глава дека мора да се игра на победа бес респект на противникот дали тоа бил слаб или силен,или било прв натпревар или последен важен или помалку важен натпревар и дека кошарката се игра до крај,во нашиов случај како можат пред една недела истата таа португалија да ја тепаат со 30 разлика а завчера да изгубат,а не е првпат па за да се прости,до кога вака ќе играат нашите па вака не се оди на ЕП бре луѓе на среќа некако ќе се провлечеме и оп на ЕП.А штета што не се работи со оваа генерација оти оваа генерација има шанси за успех имаме стварно добри играчи кои се носители во своите клубови но сепак мислам дека проблемот е во Арсиќ, и ајде со Божја помош да ги победиме естонците и да одиме на ЕП.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Брат, добро што не остана Давитков зашто сеа ќе имавме скор од 1:4 :)
Само враќање на Заре Марковски, само него го бива за тренер на Македонија.

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Брат, добро што не остана Давитков зашто сеа ќе имавме скор од 1:4 :)
Само враќање на Заре Марковски, само него го бива за тренер на Македонија.

Апсолутно си во право зашто не го земаа Заре за тренер барем се гледа ат кај него успесите барем води големи екипи признат тренер во европа, или пак др.тренер во турција што е ејј му го заборавив името,што го водеше Ефес а не овој бе само бил селектор на младинската репрезентација на србија,памет за др пат на КФМ да пази што избира оти сепак имаме и ние квалитетни тренери.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Повторно картата е 200денари...и дали се нумерирани ?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Повторно картата е 200денари...и дали се нумерирани ?
Колку што знам повторно е 200 и не се нумерирани како и обично :(

Апсолутно си во право зашто не го земаа Заре за тренер барем се гледа ат кај него успесите барем води големи екипи признат тренер во европа, или пак др.тренер во турција што е ејј му го заборавив името,што го водеше Ефес а не овој бе само бил селектор на младинската репрезентација на србија,памет за др пат на КФМ да пази што избира оти сепак имаме и ние квалитетни тренери.
Па досега единствено со него сме биле на ЕП, после тоа си замина :(
Инаку помошникот што му е на Арсиќ беше дел од тимот на тренери што го водеше ЕФЕС, не сум сигурен дали беше главниот :)

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
НЕМА ДА ИДАМ.
нема да дозволам некој за моите пари да ми кажува каде да седам и да мора цел натпревар да стојам зашто сакаат да си ги напунат Змејковски и компанија џеповите.
за што ја направија салата , срамота невидена

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Oktaj Mahmuti.... Roden skopjanec i eden od pocenetite strucnjaci u Evropa... Mislam deka sea e trener na Benetton Treviso...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
НЕМА ДА ИДАМ.
нема да дозволам некој за моите пари да ми кажува каде да седам и да мора цел натпревар да стојам зашто сакаат да си ги напунат Змејковски и компанија џеповите.
за што ја направија салата , срамота невидена
Воопшто не е така како што ти мислиш. Тие пари идат во КФМ, а со тие пари КФМ ке ја изнајми салата за еден ден...само така ке можат да се покријат дел од трошоците за изградба.

И цената е сосема пристојна. Ако неможеш да дадеш 200денари за да ги бодриш Македонците иди уби се. И што ако не се нумерирани, ке си дојдеш порано и ке фатиш супер место а јас ти кажувам дека од секое столче во салата одлично се гледа теренот и можеш без проблеми да ја следиш играта.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Воопшто не е така како што ти мислиш. Тие пари идат во КФМ, а со тие пари КФМ ке ја изнајми салата за еден ден...само така ке можат да се покријат дел од трошоците за изградба.

И цената е сосема пристојна. Ако неможеш да дадеш 200денари за да ги бодриш Македонците иди уби се. И што ако не се нумерирани, ке си дојдеш порано и ке фатиш супер место а јас ти кажувам дека од секое столче во салата одлично се гледа теренот и можеш без проблеми да ја следиш играта.
Ок е ако е 200 денари за да плати КФМ.
Ама за турнирот на кој беа Турција, Црна Гора и Романија, ем салата им беше дадена бесплатно, ем билети по 200 денари.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
А па јас да бев селектор сега ќе беше у пм:pos2:
Сеа ќе се наквасе таман утре за утакмица да биде расположен :jaj:
Зборот ми беше да бев јас селектор,ќе го пуштев во Русија во Ростов,таква пијаница не заслужува да игра за МАКЕДОНИЈА !

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Да тоа е точно:vozbud:Јас минатата утакмица седев на скали па пак супер се гледаше !:vozbud:Најважно од се е ние утре да победиме и да бидеме на ЕВРОПСКО,другите оставете го.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom