Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
ispravno

Kolku sto znam a znam od cetiri grupi idat trite najdobro vtoroplasirani

Nie sega imame skor 3/2

Grupa d

tri reprezentacii se borat za vtoro a dosega imaat identicen skor 2/3

nemaat nikakva sansa za bolje skor od nasiot

Grupa c

Francija koja e vtora ima skor 3/2 isto ko nas

i vo grupa a

italija vtora so skor 4/4

a bugarija so skor 4/3

makar so pobeda protiv Srbija sto ne veruvam imaat 5/3

Nie so sigurna pobeda protivv Estonija imame skor 4/2

vo prevod sigurno ideme

Samo si zeznavme sheshir

Ke igrame protiv bolje reprezentacii od nas

ke bideme sea vo posleden sesir,a koga gi glea grupite gledam deka vo D grupa nema teorija nekoj da ne stigne siguno odime i da izgubime 20 so estonija
ova ne trebase da se sluci i pak ke recam psihijatar,nemaa srce,

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
И јас сум навивач, поголем од 90% што јадат трици на форумов. Ама ништо страшно ако сме изгубиле, ќе победиме дома и решен проблем.

абењ не збори опред рукаа!!!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
чекај бе не ми збори пред време нека ја победат естонија прво.

такви како тебе и португалија ја отпишаја па виде што ни направи
А такви како тебе, не сакам да кажам што се, затоа што тогаш би заслужил бан.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Ako se земат сите околности во предвид(смена на теренот,немање на ТВ пренос во последен момент па и ете коефициентот) можам да претпоставам што им се десило таму од судијата.
Не верувам дека местеле додуша и да местеле нема да видиме ништо пошто нали нема снимка.
Мислам дека имало притисоци и паднале на тоа,лошо е што немаме глас ни збор да викнеме за ова на повисоки кругови пошто после Босна ова е втор пат да си правиме од готово вересија,со тоа што ситуацијава ми изгледа пресигурна за да не испадне

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Извинете вака што упаѓам ама првиот натпревар меѓу Португалија и Летонија се играше во Летонија или Португалија?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
Aco...на овај тим шо го имаме моментално ( најдобар досега од осамостојувањето ) , треба буквално ренде да ги прајме репрезентации од типот на Португалија...единствено шо се сложувам и тоа одамна сум го рекол е дека Арсич појма нема од водење на репрезентација..незнам од кај го ископаа него
не сум сигурен дека е најдобра репрезентација од самосталноста..напротив..+ сети се на рома што и се деси вчера во лига на шампиони...тра ла ла ла...значи нив треба да ги изебат на плоштад сред рим..:baeh:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Абе вие мислите на европско ние злато ќе освиме?Одиме таму да играме,колку можеме толку:tapp::helou:
haha batali toa

pakuvajte kuferite ideme za polska

ja idam tamu da gledam za zlato da osvojat

Daj boze grcka da ni se padne

bar ke znam deka ke gi zgazime od srce :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ма што му се секирате со шешири, капи, шалови...

Доволно е што се пласираме на Европско и таму ке газиме. Најтешкото е направено, сигурно идеме на Европско...тоа е најбитно. Али глуп македонски менталитет секогаш да пцуе по своите, и секогаш да бара највисоки и најдобри да бидеме. АЛООО идеме на европско!!!

На Европско се следи секој чекор на играчите...имаат поголема мотивација кога ги гледаат менаџери од НБА, и гиганти од европа.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
Ма што му се секирате со шешири, капи, шалови...

Доволно е што се пласираме на Европско и таму ке газиме. Најтешкото е направено, сигурно идеме на Европско...тоа е најбитно. Али глуп македонски менталитет секогаш да пцуе по своите, и секогаш да бара највисоки и најдобри да бидеме. АЛООО идеме на европско!!!

На Европско се следи секој чекор на играчите...имаат поголема мотивација кога ги гледаат менаџери од НБА, и гиганти од европа.
амин

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
racunaj gi i onie sto ne igraat kvalifikacii

Grcka Hrvatska Spanija Rusija uhuhu

Toa e zaebano
Па кога игравме претходниот пат на ЕП ние бевме 13, а Грците беа 16, зашто да им се плашиме??? Јас сакам да играме со нив, сигурен сум дека ќе ги победиме, нашиве ќе бидат доста инспирирани.
Инаку на претходните кфалификации кога се пласиравме на ЕП на гости од една репрезентација изгубивме и 43 разлика па пак се пласиравме.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.046
не сум сигурен дека е најдобра репрезентација од самосталноста..напротив..+ сети се на рома што и се деси вчера во лига на шампиони...тра ла ла ла...значи нив треба да ги изебат на плоштад сред рим..:baeh:
Абе не можиш да споредуваш приватен ФК ( во случајов Рома ) со репрезентација на една држава...кога се игра за националниот дрес е сосема друго отколку кога играш во приватен тим за пари...не смеат така да ја срамат државата трупојве наши...да изгубевме од репрезентација од типот на Италија,Франција,Германија,Русија,Литванија итн. немаше ништо да речам , ама од Португалија да изгубиш 10 разлика а пред 1 недела си ги отепал со 40 разлика??? Нешто тука смрди

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
А во подобриот шешир од нас, според табеливе ќе бидат.
Србија, Летонија, Турција и Велика Британија.
Единствено ќе биде лошо да ни се падне Србија, со другиве ќе биде полесно, т.е. две од нив имаме тепано, а Велика Британија искористи смена на генерации во Израел и БиХ.
А со нас во шешир ќе бидат најверојатно Франција и Италија, значи нема да играме со нив, па сепак пострашно звучат од другиот шешир.
samo dA TE POpravam,italija gi izgubi sansite BOLGARITE ke odat na evropsko eve ti dokaz bul-ita 81-80_______--ita-bul 82-81

italija 4-4 bugarija 4-3 i da izgubi vo posledniot mec,ke odi sekako,steta za italijanite,mu trebase samo eden pola kos:tapp:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
Абе не можиш да споредуваш приватен ФК ( во случајов Рома ) со репрезентација на една држава...кога се игра за националниот дрес е сосема друго отколку кога играш во приватен тим за пари...не смеат така да ја срамат државата трупојве наши...да изгубевме од репрезентација од типот на Италија,Франција,Германија,Русија,Литванија итн. немаше ништо да речам , ама од Португалија да изгубиш 10 разлика а пред 1 недела си ги отепал со 40 разлика??? Нешто тука смрди
секогаш кога губиме нешто смрди...

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Па кога игравме претходниот пат на ЕП ние бевме 13, а Грците беа 16, зашто да им се плашиме??? Јас сакам да играме со нив, сигурен сум дека ќе ги победиме, нашиве ќе бидат доста инспирирани.
Инаку на претходните кфалификации кога се пласиравме на ЕП на гости од една репрезентација изгубивме и 43 разлика па пак се пласиравме.
toa be batce

Nema sto da se plasime od bilo kogo

Imaat kvalitet nasive daleku da doguraat

Samo sakam igra od srce da vidam

Pa izgubile ne izgubile najbitno od srce izigrale

Kajgana Shop

На врв Bottom