Кошаркарска репрезентација на Македонија

А

Ајсшутер

Гостин
Зошто да го бркаат Арсиќ на КФМ им одговара со него си перат пари клошарите цц

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Kolku sto znam a znam od cetiri grupi idat trite najdobro vtoroplasirani

Nie sega imame skor 3/2

Grupa d

tri reprezentacii se borat za vtoro a dosega imaat identicen skor 2/3

nemaat nikakva sansa za bolje skor od nasiot

Grupa c

Francija koja e vtora ima skor 3/2 isto ko nas

i vo grupa a

italija vtora so skor 4/4

a bugarija so skor 4/3

makar so pobeda protiv Srbija sto ne veruvam imaat 5/3

Nie so sigurna pobeda protivv Estonija imame skor 4/2

vo prevod sigurno ideme

Samo si zeznavme sheshir

Ke igrame protiv bolje reprezentacii od nas

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ајде бе, изгубивме од деветтата репрезентација на последниот Евробаскет, што е толку страшно. Сега ќе ја тепаат и на Летонија и ние ќе си бидиме први.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
Ајде бе, изгубивме од деветтата репрезентација на последниот Евробаскет, што е толку страшно. Сега ќе ја тепаат и на Летонија и ние ќе си бидиме први.
ете така малку...тоа е дух..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ај бе намалете рикверц малку ало! португалија исто игра кошарка и си бара некое место за еуро каде беше последниот пат..
инаку да,за овие од кфм и селекторот се знае...ама репрезентативците мислам дека даваат максимум..дај прекинете малку,прва опција ви е пцуење и делби!

абе мора д аим се стави до знаење дека не боли поразоти дека ако сакаат нека бидат озбилни ако не нека ми дадат мене јас ќе играм за макеоднија исве ќе оставма и роднини и родители и све и ќе дадам максимум.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Арсиќ нека си оде под итно пошто таква пропалица и местач на утакмици заедно со оној дебелиот од КФМ Мерџановски и Даниел Димевски сите нека си одат такви неозбилни луѓе не ни требаат за нов селектор на Еп само Заре Марковски и никој друг ама баш никој..:toe:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И јас го мислев тоа,не се предомислив дургар...Претеруваат !!!Срам е тоа веќе.:tapp::tapp::tapp:Да тепаш 40,да губиш 10?Разбирам да изгубиш 1 во последна секунда...Но да губиш 10 разлика :nenene::nenene::nenene:АРСИЧ,оди си не те сакаме !
Епа ај никој да не отиде тогаш во сабота па нека скапат а :toe: тоа е имаме шанса зашто да не ја искористиме сега...а инаку спортот е таков од секого можеш да изгубиш и секого да победиш

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не е баш така бе другар..Погледни не нас ...Доаѓам 5 пати од Стрмица,во Скопје да ја гледам репрезентацијата да навивам !Доаѓам зошто ја сакам МАКЕДОНИЈА !А тие така да ни враќаат да местат утакамици,да си играат мајтап со нас-НЕ ЗАСЛУЖУВАМЕ !

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
А во подобриот шешир од нас, според табеливе ќе бидат.
Србија, Летонија, Турција и Велика Британија.
Единствено ќе биде лошо да ни се падне Србија, со другиве ќе биде полесно, т.е. две од нив имаме тепано, а Велика Британија искористи смена на генерации во Израел и БиХ.
А со нас во шешир ќе бидат најверојатно Франција и Италија, значи нема да играме со нив, па сепак пострашно звучат од другиот шешир.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Планира некој да оди во сабота на натпреварот со Естонија?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.046
ај бе намалете рикверц малку ало! португалија исто игра кошарка и си бара некое место за еуро каде беше последниот пат..
инаку да,за овие од кфм и селекторот се знае...ама репрезентативците мислам дека даваат максимум..дај прекинете малку,прва опција ви е пцуење и делби!
Aco...на овај тим шо го имаме моментално ( најдобар досега од осамостојувањето ) , треба буквално ренде да ги прајме репрезентации од типот на Португалија...единствено шо се сложувам и тоа одамна сум го рекол е дека Арсич појма нема од водење на репрезентација..незнам од кај го ископаа него

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Единствено ќе биде лошо да ни се падне Србија, со другиве ќе биде полесно, т.е. две од нив имаме тепано, а Велика Британија искористи смена на генерации во Израел и БиХ.
А со нас во шешир ќе бидат најверојатно Франција и Италија, значи нема да играме со нив, па сепак пострашно звучат од другиот шешир.

чекај бе не ми збори пред време нека ја победат естонија прво.

такви како тебе и португалија ја отпишаја па виде што ни направи

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
И јас сум навивач, поголем од 90% што јадат трици на форумов. Ама ништо страшно ако сме изгубиле, ќе победиме дома и решен проблем.

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
racunaj gi i onie sto ne igraat kvalifikacii

Grcka Hrvatska Spanija Rusija uhuhu

Toa e zaebano

Kajgana Shop

На врв Bottom