Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Срамота.! Не знам што друго да кажам. Дома да ги згазиш, а на гости да изгубиш 10 бода :tapp:. Катастрофа!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ауууу,ауууууу:tapp::tapp::tapp:Преко таквото од се ми е веќе...Па како може бе македонче се така и пак така !!Знам сега ќе ја победиме Естонија,но како можеме да изгубиме од Португалија?ДЕФИНИТИВНО АРСИЧ ТРЕБА ДА СЕ СМЕНИ !!!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Аман од тоа ууууууу :tapp: одма со дрва и камења...неможе секогаш да тепаме разберете :toe: треба сега сите да ги поддржиме во сабота да победат :vozbud:

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
класична местенка отидов во кладилница 1 да ја товарам ама не ми дадоа ќе фатев

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ајд еедно радув алани изгубивме 18 разлика сега 10 наредната 5 и можеби за едно две три гидини ќе ги тепаме :pos2:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.048
10 - ка со кромид попивме

не знам што да кажам само треба у сабота едно големо ууууу да им кажеме
Не само уууу туку треба со расипани јајца да се маваат , без разлика дали е продаена утакмицата или не

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Да, да, треба Арсиќ да се смени и на негово место Заре Марковски, закон е чоекот, или пак овој помошникот што му е на Арсиќ

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ах бедна Македонијо сеа нека се сликат у Скопје пред 6000 души

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Битно е да се пласираме на ЕП, сепак не игра улога многу во кој барабан ќе бидеме.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аман од тоа ууууууу :tapp: одма со дрва и камења...неможе секогаш да тепаме разберете :toe: треба сега сите да ги поддржиме во сабота да победат :vozbud:
И јас го мислев тоа,не се предомислив дургар...Претеруваат !!!Срам е тоа веќе.:tapp::tapp::tapp:Да тепаш 40,да губиш 10?Разбирам да изгубиш 1 во последна секунда...Но да губиш 10 разлика :nenene::nenene::nenene:АРСИЧ,оди си не те сакаме !

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Срамота.! Не знам што друго да кажам. Дома да ги згазиш, а на гости да изгубиш 10 бода :tapp:. Катастрофа!
Е тоа ти се вика местење!!!

Заслужуваат да бидат исвиркани на наредната утакмица!!!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
Не само уууу туку треба со расипани јајца да се маваат , без разлика дали е продаена утакмицата или не
ај бе намалете рикверц малку ало! португалија исто игра кошарка и си бара некое место за еуро каде беше последниот пат..
инаку да,за овие од кфм и селекторот се знае...ама репрезентативците мислам дека даваат максимум..дај прекинете малку,прва опција ви е пцуење и делби!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе не само до треенрот, колку пати ќе кажам дека и кфм се неозбилни па видете им ги дресовите црвено црни, а дома играат со портокалови :pos2: кои се тие бои. второ немаше асални припреми си игра кој сака кој че му текни си оди п одома итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom