Кошаркарска репрезентација на Македонија

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Prethodniot post go pisav bez da znam za ova.... Tolku od nasiot kapiten....

A u vesnik procitav deka negde za nekoj spanski vesnik daval intervju , demek, on ovde uzival popularnost kako Maradona vo Argentina.... Abe ne me dupiiii .......

Sto pobrzo zavrsi negovata reprezentativna kariera , toa podobro za nasiot basket...
Може не е популарен, но дефинитивно е најдобар и најпочитуван од нашите играчи. Ама не ме чуди дека ова го постира фан на МЗТ

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Бугарите изгубија од србија

така да ние имаме боље втор резултат

Ги заебавме Бугарите
хаха

Srbija denes igrase so Finska... U sabota igra so Bugarija taka da ne se raduvaj predvreme....

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ние имаме три победи а Португалија ќе има две.
Само да победиме со Естонија ќе се пласираме на ЕП.

чекај португалија треба д аигра со латвија само не знам дали доа или на гости

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И јас мислам дека со победа идеме како први :vozbud: сеедно многу пат нас ни се фати...убаво кажа селекторот од Летонија до Естонија може и со точак да стигнеш :pos2:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Вака, ќе пишам уште еднаш, одат најдобрите три второпласирани од четирите групи.
Во групата D Израел, БиХ и Чешка немаат шанси да остварат повеќе од три победи, па така ако победиме на наредниот меч против Естонија ќе се пласираме на ЕП. А Естонија убаво се сеќава како помина на минатиот меч во Македонија :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
10 - ка со кромид попивме

не знам што да кажам само треба у сабота едно големо ууууу да им кажеме

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Јао... Дома со по 50 разлика тепаме, ваму не можеме со 1 па остај што не можеме со 1 го кснуеме со 10 разлика. Срамотоооо:kesa:

K

KomitaMKD

Гостин
Абе овие кфм лопована.Којзнае колку пари перат со носење на странски тренери и анонимни американци кои очигледно е дека немаат појма

Kajgana Shop

На врв Bottom