Кошаркарска репрезентација на Македонија

K

KomitaMKD

Гостин
Чоек, сто пати треба да кажам дека ако победиме со Естонија сигурно играме на ЕП
Дечко не е битно само да се пласираме.некојпат треба да играат храбро за нацијата а не демек се пласиравме и шитни ја со португалија.Срамота

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Чоек, сто пати треба да кажам дека ако победиме со Естонија сигурно играме на ЕП
Јас колку што прочитав не одат сите кои се 2ро место во групата, туку подобрите според не знам каква разлика. Дај Боже да се пласираме :smir:!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
мадафакаааааааааааааааааааааааааааааа :nerv::nerv::nerv:

И сега сме втори на табела!!!!!!!
И Португалија е втора :nerv:
Мора да ја победиме Естонија бре у ПМ :nerv::nerv::nerv:

Сега мора Португалија да ја победи Летонија, а Македонија да ја победи Естонија па да имаме подобра кош разлика па за да бидеме први во група. Па сеедно да имаме добра кош разлика за ако сме втори и да идеме на првенство. :nerv:

Ма сами си искомплициравме:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ајде бе, нема врска лопови. Добра репрезентација имаме

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас колку што прочитав не одат сите кои се 2ро место во групата, туку подобрите според не знам каква разлика. Дај Боже да се пласираме :smir:!
И јас така знам :smir:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Бугарите изгубија од србија

така да ние имаме боље втор резултат

Ги заебавме Бугарите
хаха

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Пролистај назад ќе видиш дека само јас те поддржав од долгогодишно искуство со мак баскет се си научив

да да прочитав и добро што с еосвестува народто полека да види дека како прво не се спремаја добро, по тоа с еглед аколку им с еоди на евроспко. илиевски го немаше на пола припреми, исто и гечевски и да не зборам а ние се нервираме и .....

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
vrba gi postignuva prvite poeni hehehe malku kasni ali dobar e on:tapp:

Prethodniot post go pisav bez da znam za ova.... Tolku od nasiot kapiten....

A u vesnik procitav deka negde za nekoj spanski vesnik daval intervju , demek, on ovde uzival popularnost kako Maradona vo Argentina.... Abe ne me dupiiii .......

Sto pobrzo zavrsi negovata reprezentativna kariera , toa podobro za nasiot basket...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
мадафакаааааааааааааааааааааааааааааа :nerv::nerv::nerv::nerv:

Сега мора Португалија да ја победи Летонија, а Македонија да ја победи Естонија па да имаме подобра кош разлика па за да бидеме први во група. Па сеедно да имаме добра кош разлика за ако сме втори и да идеме.

Ние имаме три победи а Португалија ќе има две.
Само да победиме со Естонија ќе се пласираме на ЕП.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.048
СРАМОТА!! Ако навистина е продадена ( а сите индиции укажуваат на тоа ) молам Бога да не одиме Европско...не заслужуваат мајмуните продаени да играат на Европско првенство

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
мадафакаааааааааааааааааааааааааааааа :nerv::nerv::nerv::nerv:

Сега мора Португалија да ја победи Летонија, а Македонија да ја победи Естонија па да имаме подобра кош разлика па за да бидеме први во група. Па сеедно да имаме добра кош разлика за ако сме втори и да идеме.

Со поразот:

Македонија 8
Португалија 7

Немаат шанси да не достигнат

Kajgana Shop

На врв Bottom