Дечко не е битно само да се пласираме.некојпат треба да играат храбро за нацијата а не демек се пласиравме и шитни ја со португалија.СрамотаЧоек, сто пати треба да кажам дека ако победиме со Естонија сигурно играме на ЕП
Јас колку што прочитав не одат сите кои се 2ро место во групата, туку подобрите според не знам каква разлика. Дај Боже да се пласираме :smir:!Чоек, сто пати треба да кажам дека ако победиме со Естонија сигурно играме на ЕП
И јас така знам :smir:Јас колку што прочитав не одат сите кои се 2ро место во групата, туку подобрите според не знам каква разлика. Дај Боже да се пласираме :smir:!
Бугарите изгубија од србијаЈас колку што прочитав не одат сите кои се 2ро место во групата, туку подобрите според не знам каква разлика. Дај Боже да се пласираме :smir:!
Пролистај назад ќе видиш дека само јас те поддржав од долгогодишно искуство со мак баскет се си научив
vrba gi postignuva prvite poeni hehehe malku kasni ali dobar e on![]()
Ние имаме три победи а Португалија ќе има две.мадафакаааааааааааааааааааааааааааааа :nerv::nerv::nerv::nerv:
И сега сме втори на табела!!!!!!!
И Португалија е втора :nerv:
Мора да ја победиме Естонија бре у ПМ :nerv::nerv::nerv:
Сега мора Португалија да ја победи Летонија, а Македонија да ја победи Естонија па да имаме подобра кош разлика па за да бидеме први во група. Па сеедно да имаме добра кош разлика за ако сме втори и да идеме.
Ма сами си искомплициравме![]()
Со поразот:мадафакаааааааааааааааааааааааааааааа :nerv::nerv::nerv::nerv:
И сега сме втори на табела!!!!!!!
И Португалија е втора :nerv:
Мора да ја победиме Естонија бре у ПМ :nerv::nerv::nerv:
Сега мора Португалија да ја победи Летонија, а Македонија да ја победи Естонија па да имаме подобра кош разлика па за да бидеме први во група. Па сеедно да имаме добра кош разлика за ако сме втори и да идеме.
Ма сами си искомплициравме![]()