Дури и да си се напил од волшебната напивка на Астерикс нема теоретски шанси да добиеш 10 кг. мускулна(ниту телесна) маса.Друже има едни апчиња 15 денара едно е. Ама треба да земеш 100 и повеќе за месец до два ќе се направиш многу повеќе од тоа што ти треба. Уствари ти саккаш природно, епа ништо МЕТАН се апчињава. Како и да е добро ти вика Геџо креатин протеин и глутамин земи си. Ја земав креатин јадев многу повеќе од што треба и за 1 месец со 300 грама креатин рипнав 10 кила во мускулна маса
Ќе идеш во седмица редовно секој ден,ќе смскаш по еден комбиниран па ќе легнеш да спиеш,цел ден од газот нема да мрдаш пред комјутер и по можност алкохол во поголема количина.И ќе се здебелиш за два месеци 6 кг како мене :retardпоприродно здравјеImam eden problem. Sportist sum, imam super visina za sportot, ama ja nemam dovolnata tezina. Mi trebaat uste najmalku 15 kilogrami za soodveten zivot. Taka da imam mnogu zdravstveni problemi, osetliv sum mnogu po zdravjeto, i cesto stradam od sportski povredi koi se rezultat na nesoodvetnata tezina. IMA LI NEKOJ SUPER IDEJA???
Иста мака. Од 74-5 кила не можам да мрднам , а сум 193-4 висок. Така да ми требаат уште 10 кила (најмалку) , ама не бива јадам јадам, џабе. Фазла од 1 кило не качувам. :salut:е јас имам се пробано па само две кила некогаш сум најмногу качил,,треба и организмот да ти е таков а не како мојот,јади јади и пак ништо
ПедерИста мака. Од 74-5 кила не можам да мрднам , а сум 193-4 висок. Така да ми требаат уште 10 кила (најмалку) , ама не бива јадам јадам, џабе. Фазла од 1 кило не качувам. :salut:
Иста мака. Од 74-5 кила не можам да мрднам , а сум 193-4 висок. Така да ми требаат уште 10 кила (најмалку) , ама не бива јадам јадам, џабе. Фазла од 1 кило не качувам. :salut: