Како природно се добиваат килограми?

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
Хамбургер, бурек, скара навечер никако (посебно ако е во големи количини) - тоа е шок за желудникот, стомакот. Нема да може да спие човекот после. Сум осетила на своја глава.

Очигледно таков ти е метаболизмот да неможеш толку лесно да го постигнеш посакуваниот ефект. Исто е и со оние што сакаат да ослабат, а неможат. Пробај со советите погоре, ќе ти помогнат можеби. :smir:

Хм, ако не јадам спијам со тешкотии, а ако се најдам спијам џоа бебенце. Чек Он Ит ко што кажав секој човек си има различен метаболизам, така да ако сака да се здебели човекот, а спортува воедно значи дека јаде нормално ко за него и дека тоа НЕ ПОМАГА. Затоа друже ако си од Скопје трк до Калифорнија или до Флекс и барај чаре

Пиво, пиво и пиво. Не знам дали ќе најдеш нешто по природно од тоа :)

Се сложувам со точкест. Пошто ми изгледа дека кај тебе проблем е твојот метаболизам, само креатин ти е спасот. Има многу како тебе што сакаат набрзина да стават маса и сите слушам се задоволни од креатинот.

Ако и тоа не ти успее тогаш јас имам залиха од едно 5 кила ќе ти пуштам преку bluetooth...да кажеше порано ќе ти даев 7 ама сеа само 5 имам.:pos::pos::pos:

Јове да не се разбереме погрешно, јас 4 месеца вежбав на суво т.е. го јачев организмот и дури после тоа почнав со само 300грама креатин т.е. 1 доза. И уште нешто неам блутут и шо праиме сега:pos::pos::pos:

Еми сеа, епа јас немам инфраред...:)

Нишо, продолжи ти стегај си буречиња. Ќе се поправиш.
Не само од тебе од многу луѓе слушам, вака шо имаат проблем со килажа со креатин и постојано внесување на белковини и скроб ставаат килограм плус. А јас лично немам потреба, имав околу 5 кила плус ама ги симнав овај месец и то....

ако сакате јас имам едно 10-15 кила за донирање

so gnetenje se dobivat kg
da se pofalam pola pita burek izedov pred eden saat pa sea ke mi se prisere (mnogu bese mrsen)

EEEEEEE. Fala vi na site so pomislivte na covek sto mu treba pomos i mu dadovte ideja. FALA MNOGU, i ke probam od se po nesto. Najmnogu mi se dopagat ideite na BACILIS GAGOUS, bidejki mi licat na najstrucni. Ama od site ke probam, i ke cekam rezultati pa ke vi kazam. Samo nema da gi zemam proteinite i kreatinite. MAL SUM ZA TOA:nesum:
FALAAA

Абе ако побарам и јас нема да остане ништо за баткава што ја отворил темава:pos2: Ма не ми е гајле сакам 10...:pos:

Доручек = 2туни со (кило е препорачливо ако можеш) пола кило леб и гледај туните позади на етикетата да им пишува дека се со зголемено ниво на протеини околу 20тина ..

Ручек = Препорачливо е нешто мрсно како на пример месо, риба, ориз и сл. може да се јаде и компири но никако маргарин или сл.

Вечера = Повторно протеини, гледај да биде нешто како житарици, може пак туни ако не ти се гади, овесни снегулки млеко ( со поише маснотии ) итн.

п.с. гледај у теретана да правиш одмор преку еден ден т.е. еден ден вежбаш, еден не итн. за повеќе информации види тука http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=7816

ајт поздраф.

Гледај кога одиш во теретана секогаш си носи сок од 2 исцедени лимони и две мали лажици мед,...така ми имаат речено....ако не помага барем освежува...................:salut:

ЈАс би ти препорачала да пиеш пивски квасец и спирулина пацифика, дефинитивно помагаат за покачување на тежината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom