Како природно се добиваат килограми?

Член од
8 август 2007
Мислења
20
Поени од реакции
1
Daj ako znae nekoj neka kaze prost recept za sila....ama da ne kosta mnogu skapo...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Друже има едни апчиња 15 денара едно е. Ама треба да земеш 100 и повеќе за месец до два ќе се направиш многу повеќе од тоа што ти треба. Уствари ти саккаш природно, епа ништо МЕТАН се апчињава. Како и да е добро ти вика Геџо креатин протеин и глутамин земи си. Ја земав креатин јадев многу повеќе од што треба и за 1 месец со 300 грама креатин рипнав 10 кила во мускулна маса
Дури и да си се напил од волшебната напивка на Астерикс нема теоретски шанси да добиеш 10 кг. мускулна(ниту телесна) маса.:toe:

S

Stef Bachatero

Гостин
Метан хаха стероиди ќе користиш за да добиеш мускулна маса користи ако сакаш да ти бидат јајцата како исушена мастика.Но ако земаш заштита и ред други работи може да се превентира иако не би препорачал да го ризикуваш своето здравје за да добиеш нешто што е многу кратко.

Член од
4 декември 2007
Мислења
40
Поени од реакции
1
Testeninite se br.1 za zdebeluvanje. Eden period jadev mnogu testenini i si staviv 2-3 kila poveke od kolku sto treba ama dobro e. Samo ne gi jadi cesto navecer zasto ke si imas problemi so zeludnikot.

Член од
8 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
Постапно зголемувај ја храната.Земај поздрава и појака храна

oAr

Член од
14 јануари 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
:jaj: Кајгана ќе јадеш секој ден :tv:

Мора и да престанеш да се движиш, само тегови дигање.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Imam eden problem. Sportist sum, imam super visina za sportot, ama ja nemam dovolnata tezina. Mi trebaat uste najmalku 15 kilogrami za soodveten zivot. Taka da imam mnogu zdravstveni problemi, osetliv sum mnogu po zdravjeto, i cesto stradam od sportski povredi koi se rezultat na nesoodvetnata tezina. IMA LI NEKOJ SUPER IDEJA???
Ќе идеш во седмица редовно секој ден,ќе смскаш по еден комбиниран па ќе легнеш да спиеш,цел ден од газот нема да мрдаш пред комјутер и по можност алкохол во поголема количина.И ќе се здебелиш за два месеци 6 кг како мене :retardпоприродно здравје :)

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
За сите!
Ако сакате да се здебелите најприродно и притоа да имате и енергија секој ден меѓуоброци јадете природен мед и таан.

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
е јас имам се пробано па само две кила некогаш сум најмногу качил,,треба и организмот да ти е таков а не како мојот,јади јади и пак ништо

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
што има природно во апчињта бе заеби ги
Само месо риба ,ориз благо никако место леб варен компир (патати :baeh:)
Вежбањето на грб рамиња и трапез помалку повреди (добро зависи спортот) за нормален човек не потреба да вежба трицепс и бицепс бидејки тие соодветно се развиват со вежбите за гради , грб и рамо само за загревање бицепс трицепс не се форсири
и ќе станеш мдф се што спаѓа во прашок и апчиња е штетно од кога ќе престанеш да зимаш најпаметно е да одиш кај некој добар докотор по спортска медицина да ти биде стручно изграден режим на исхрана или во Заводота за задрвствена заштита оделение за исхрана

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Исти пациенти сме биле двајцата.

Не се занесувај со некој шо вика по 5 хамбургери на ден аман бе шо е тоа.

6 оброци на ден.протеинска храна белки од јајца,стек(домашен не чикен),овесни снегулки,житарици и друго најдиси.

Теретана 4-5 пати неделно.
6те оброци РЕДОВНО ЈАДЕЊЕ никогаш не ги заборавај.

протеинче зимај ја зедов треба да почнам да го пијам сеа.

Не заборавај протеинот без редовно јадење и вежбање ти е џабе пари.
8 саати спиење најмалку

Г

Гоццццце

Гостин
е јас имам се пробано па само две кила некогаш сум најмногу качил,,треба и организмот да ти е таков а не како мојот,јади јади и пак ништо
Иста мака. Од 74-5 кила не можам да мрднам , а сум 193-4 висок. Така да ми требаат уште 10 кила (најмалку) , ама не бива јадам јадам, џабе. Фазла од 1 кило не качувам. :salut:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Иста мака. Од 74-5 кила не можам да мрднам , а сум 193-4 висок. Така да ми требаат уште 10 кила (најмалку) , ама не бива јадам јадам, џабе. Фазла од 1 кило не качувам. :salut:
Педер :(

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Не мора бе да е педер чоекот, само таков му е организмот, не се дебели како некои кои можат и од воздухот што го дишат да се здебелат а да не зборам ако пијат повеќе вода што ќе им се случи :)

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1

Знам типче како ти е ама не се замарај ќе дојде и времето кога и ние ке се фалеме со стомаците како овие сега околу нас :)

Kajgana Shop

На врв Bottom