малце е стара,ама добра едали сте ја гледале рекламата ?
2500 специјалци??? :-( :-( незнам,тоа е стварно премногу за нас... тигрите беа окулу 150 души максимум (сигурно беа окулу 100тина), така да нема шанси 2500 да се делови од оваа вежба на криволак,има во видеото Пенуш 2001 (каде што се обучуваа/регрутираа нови тигри,кампањата Биди Тигар... ако го средам видеото,ке го ставам ја јутјуб)Дали некој има видео од 2001 ми се чини дека беше од големиот воен марш на специјалните единици со учество на 2500 специјалци, на полигонот Криволак?
Грешка сум, вкупно 2500 војници/специјалци учествуваа. Значи вкупен број на војници и специјалци.малце е стара,ама добра е
2500 специјалци??? :-( :-( незнам,тоа е стварно премногу за нас... тигрите беа окулу 150 души максимум (сигурно беа окулу 100тина), така да нема шанси 2500 да се делови од оваа вежба на криволак,има во видеото Пенуш 2001 (каде што се обучуваа/регрутираа нови тигри,кампањата Биди Тигар... ако го средам видеото,ке го ставам ја јутјуб)
Ќе видам што можам да направамГрешка сум, вкупно 2500 војници/специјалци учествуваа. Значи вкупен број на војници и специјалци.
Види ако можеш најди го целото видео или барем најдобрите сцени. Јас го гледав во живо 2001 беше фантастично, досега најголема демонстрација на моќ од страна на македонските безбедносни сили. Професионално до крај!Ќе видам што можам да направам
Мислиш САС ќе изгледаат како ВОЛЦИТЕБи било јако да ги сликаат само за на календар волците со црно бели униформи ама со полна опрема со гас маски итн би излгедалe ко САС :smir:
добро дефиле... помина и тенкче,ја мислев дека скоро сите ги стопија1.del 2.del 3.del Плакнете очи