wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 1.702
- Поени од реакции
- 229
како прво многу убав сон, е сега вулкан на сон ако е активен и испушта лава тогаш е убаво, вулканот се поврзува со љубовни чувства или заробена љубов која допрва треба да исплива на површина, но според твојот сон таа љубов ти ќе ја игнорираш и ќе избегаш од неа, најверојатно ќе се исплашиш, автобуост означува успеси со многу труд најверојатно ќе се посветиш на нешто што ти е поважно од љубовта, како факултет, работа, кариера и сл но ќе ти тече малку мачно но успешно,jas 2 dena po red sonuvav loshi sonovi.Prvo sonuvav kako ima vulkan vo mojot grad, ama jas bas togas sum se kacil na avtobus i sum zaminal, znaci ne me fatil mene, a vtoriot sum se bajnal u more i pokraj mene minala kobra ama ne me kasnala.Ako moze da mi kaze nekoj so znaci toa ?
вториот дел од сонот вода секогаш се поврзува со чувства и емоции, море ако е разбрането и бистро се толкува како успех, јас препоставувам во љубовта но како и да е во тој успех ќе ти се меша опасна змија “кобрата„ но нема да успее да ти наштети најверојатно ќе ја тргнеш од својот живот или таа самата ќе се откаже, инаку змијата најчесто се поврзува со душманка односно женска личност, но како и да е мој совет ти убаво отвори си ги очите и пази со кој се дружиш.
некоја непријатност во животот бидејќи си нападнат/та во сонот, од таа непријатност најверојатно ќе се ослободиш бидјеќи противникот си го побдил/ла, а бегње во сон значи дека сакаш од некоја непријатност да избегаш но ако успееш да избегаш тогаш е добро, односно среќно ќе се заврши што и да е, но ако бегаш до бесконечност нешто ќе те мачи долго време...Цел сон ми беше фрка, ми се пуштија четворица да ме тепаат ме збуфтаа, али незнам од кај ми се најде штрафцигер у рука и го збрцав едниот и почнав да бегам. Бегањето значи траеше до бесконечност.![]()
можеби сакаш да се видиш себе си во некое друго светло, можеби сакаш нешто да смениш...SO znaci da pusis cigari vo son? (nepusac sum inace)
инаку
соновниците да пушиш цигари го поврзуваат со амбиција за повисока функција, позиција итн,некаде дури се толкува како загуба.
се плашиш нешто за неа или од неа, бела коса можно е да има некој проблем со здравје или нешто ја загрижува, некаде белата коса се поврзува со мудрост, можно е девјочето интелигенто да е поразвиено од претходно па ти неможеш да ја препознаеш.Двапати сум го сонувал овој сон и двапати сум се будел од него. Ноќеска ја погледнувам сестра ми и се е нормално, но кога повторно ке ја погледнам косата и е избелена и ме гледа со ококорени очи,одеднаш станува, доаѓа кај мене и почнува да ме дави:nesum:
:pos2: нема потреба само сон е тоа... инаку може некој сака да влезе во твојот живот физички или психички некој може сака да допре до тебе а ти не дозволвуаш, а тој некој е со добри намери бидејќи светлото укажува на убави вести, на среќа, девојчето во сонот е знак на некои грижи и проблеми но некаде велат дека девојче во сон е ангелче,Јас сонував како спијам и одеднаж се будам и гледам како некој сака да ја отвори вратата во собата кај што спијам но не може да ја отвори,станувам ја отварам вратата и гледам светло во ходникот и едно мало девојче кое гледа во витрината полна со чаши
Се исплашив ептен бе![]()
соновниците отварање на врата го толкуваат како добар глас или драги гости, ако вратата со тешкотии се отвара или некој ја отвара, некој не те сваќа...