Сонови, толкување на сонови

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Е луѓе, не се работи за сон туку веќе за милион серии на коинциденции.

Барам помош од некој што се по разбира толкување на коинциденции...е вака...

Значи некаде околу година време со една особа постојано се погаѓаме во мислите ,ни фркне иста мисла/одговор/прашање/идеа/шега итд итд во ист момент, во муабет од 20/30 мин ова сигурно ни се дешава едно 3/5 пати...и тоа добро погодена проста или сложена ''случајност''. Се среќаваме на места каде шансата е помала од 0.0000001%..и др слични поврзани ствари.....некако барам значење во ова, али не ми оди...:toe:
сродни души се во прашање исти работи сакате фактички, знаеш пробај да оствариш некој близок контак никогаш не се знае можеби си ја сретанл љубовта на својот живот, совјата судбина ништо не те кошта да пробаш!

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Сонував како ми расте нов заб на долната вилица....знае некој што значи???

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Сонував како ме каснало куче ? ?

Член од
31 јули 2008
Мислења
152
Поени од реакции
7
sonuvav kako se naogam vo nekoi grobista do eden grob lezela nekoja zena, a do eden drug sedelo nekoe kuce koe bilo moe... tamu sme bile so moj bratuced i uste nekoi deca i jas so bratuced smi sme pobegnale od grobistata ama nekoj covek pocnal da vika po nas deka treba da se ostane vo grobistata 7 dena i nie sme se vratile...

sto znaci ova :(

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
sonuvav kako se naogam vo nekoi grobista do eden grob lezela nekoja zena, a do eden drug sedelo nekoe kuce koe bilo moe... tamu sme bile so moj bratuced i uste nekoi deca i jas so bratuced smi sme pobegnale od grobistata ama nekoj covek pocnal da vika po nas deka treba da se ostane vo grobistata 7 dena i nie sme se vratile...

sto znaci ova :(
ако си сонувал вчера спрема денес Богородица е, не се важи барем така велат на свет празник ништо нема занчење што се сонува ,

инаку гробишта се толкува ако го видиш среќна старост и исполнување на желбите, на Таратур соновник ( масовен толкувач на сонови на интернет ) го протокуваа како партнерка која ќе ти се заколне на вечна љубов, вечно ќе те сака,
ако лежиш на горибишта и се шеташ по нив се толкува како грижи,

а кучето е верен пријател или девојка/симпатија.

7 дена незнам што би значело но 7 како број е среќен број!

Сонував како ме каснало куче ? ?
со некоја верна личност, пријател или девојка, ќе се скарате или ќе те навреди!
ништо страшно секое чудо за 3 дена!

Сонував како ми расте нов заб на долната вилица....знае некој што значи???
убаво здравје среќа посебно ако се бели!

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Сонував многу чуден сон.
Како со братучед ми сме влегле во некоја богаташка куќа, и ни било наредено сите што се внатре да ги испоубиеме.Почнувајки од најмладо до најстаро.Многу крвав сон.Пукам во мало дете, крв на сите страни, мајка и друго дете заедно спијат, пукам во нив ич око не ми трепнува.Станав сабајлево целиот исповаден од памет.
Некое толкување?

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Сонував еден морничав сон
Одам кај мене по улица и има една кривина и има едно како куќа на 3 спрата ама тоа порано било затвор пред 70-80 години и одеднаш поминувам и гледам саатот е 11ипол и си мислам не може да ми излезе сега дух и одеднаш како што одам пред мене излегува бело нешто не видов најдобро што и јас тогаш станав и цела ноќ не заспав
Дали може некој да ми го протолкува сонот ?
Фала
Ke ми каже некој :D

Член од
15 септември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
i jas ne se sekavam na sonovi mnogu,a i nejkam ni da pomislam na toa :zid: posto drugio den sam kako utepan i nemosam da se osvestam cel den i mi se vrtat sonovi vo glavata :(

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
i jas ne se sekavam na sonovi mnogu,a i nejkam ni da pomislam na toa :zid: posto drugio den sam kako utepan i nemosam da se osvestam cel den i mi se vrtat sonovi vo glavata :(
тоа ти е најпаметно ако можеш најдобро е да го заборавиш сонот скроз, што и да сонуваш ако погледнеш во соновник или ти протолккува некој може само од памет да те извади а сонови ко сонови може да се само продукт на нашата психа ( во која се кријат информации од минатото, сегашноста и иднината ),
што значи може да се одсликување на наштето минато, на нешто од сегашноста но може и да ја каживаат и иднината но не секогаш и се остваруваат, затоа најдобор е да не се мисли и да се заборави сонот!

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Сонував како хрчаци ми шетаат низ соба..?:S

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Eee barav vakva tema na kajgana ali eve sea si ja naogjam. Doobro, sakav da vi spomnam za eden moj son sto go sonuvav neodamna, i da mi pomognete u tolkuvanjeto.

Sonuvav kako sum bila so nekoi licnosti ( ne gi pamtam bas koi, no togas gi osekjav kako bliski... moze da bese tuka majka mi i t.n) i kako sme cekale da se desi kraj na svetot. I sea u stilot ko cekame site da umreme i kako posledno neso da go vidime Gospod. I mene mi se pojavi Isus. Bese ubav oblecen vo belo, svetese, so sredena kosa... onaka slicno kako so go prikazuvaat na filmovine. I mi se obratil samo na mene i mi rekol neso kao jas sum bila dobra, sum naucila da stojam na edna noga, da gi pocituvam i slusam moite i kje mi dadel mnogu ljubov.

e sto bi znacelo ova obrakjanje na Isus vo mojot son?

:toe::pipi:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Eee barav vakva tema na kajgana ali eve sea si ja naogjam. Doobro, sakav da vi spomnam za eden moj son sto go sonuvav neodamna, i da mi pomognete u tolkuvanjeto.

Sonuvav kako sum bila so nekoi licnosti ( ne gi pamtam bas koi, no togas gi osekjav kako bliski... moze da bese tuka majka mi i t.n) i kako sme cekale da se desi kraj na svetot. I sea u stilot ko cekame site da umreme i kako posledno neso da go vidime Gospod. I mene mi se pojavi Isus. Bese ubav oblecen vo belo, svetese, so sredena kosa... onaka slicno kako so go prikazuvaat na filmovine. I mi se obratil samo na mene i mi rekol neso kao jas sum bila dobra, sum naucila da stojam na edna noga, da gi pocituvam i slusam moite i kje mi dadel mnogu ljubov.

e sto bi znacelo ova obrakjanje na Isus vo mojot son?

:toe::pipi:
ептен убав сон кгоа се сонува Исус и Богордица тоа секогаш носи некоја среќа може навистиан ќе ти донесе сонот љубов најубво е да сонуваш свети луѓе.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Денес сонував многу чуден сон, ептен беше.. хорор.
Комшиите имале ќерка [ а имаат син], и таткото и ја пресекол главата на ќерката, и тоа баш пред нашата врата.
Некој да не знае што би можело ова да значи? -чекан

Kajgana Shop

На врв Bottom