Сонови, толкување на сонови

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
да не си скаран со религијата? односно да не си изгубил вера во Бога или се откажал од религија!? чудно!
А ако црквата се земе како симбол на вера и поврзаност... тогаш е многу полесно да се протолкува овој сон нели... му се рушела верата, поврзаноста и тоа ненадејно но испливал жив и здрав но со спомен на она што го видел и поради кое ќе настрадал :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
А ако црквата се земе како симбол на вера и поврзаност... тогаш е многу полесно да се протолкува овој сон нели... му се рушела верата, поврзаноста и тоа ненадејно но испливал жив и здрав но со спомен на она што го видел и поради кое ќе настрадал :)
да спасувањето може да се протолкува како така значи враќање на верата или религијата!

Член од
19 август 2009
Мислења
40
Поени од реакции
0
sonuvav deka pusam cigara i ne zavrshuva ne se trosi i u sonot posle dolgo vreme primetiv i mi bese cudno...bese vecna
moze nekoj da mi kaze so bi znacelo ova?
ne sum pusac...nego sigurno ima neso so cigarata so tolku traeshe...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
sonuvav deka pusam cigara i ne zavrshuva ne se trosi i u sonot posle dolgo vreme primetiv i mi bese cudno...bese vecna
moze nekoj da mi kaze so bi znacelo ova?
ne sum pusac...nego sigurno ima neso so cigarata so tolku traeshe...

Ќе се помачиш да се отарасиш од некоја мака која што ти тежи, сега за сега не гледај излез имаш уште да се мачиш :)

M

Mario Gómez

Гостин
Што значи насоне да ти украдат паричник, со 5000 денари внатре?:uvo:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Зошто 3-4 дена ја сонував момичката што ја сакам :)?:kesa:
Што значи тоа? Може некој да ми каже ?

Член од
24 септември 2009
Мислења
41
Поени од реакции
3
Sto znaci da go sonuvas ova??:

Bevme trojca trojca drugari i so nas bea uste dve nepoznati lica,devojka i nekoe momce. Se vrakavme od nekakvo planinarenje i koga tie zaminaa, koga vlegoa vo nejziniot dvor, se slusna kako taa vreska i bara pomos.Togas nie se vrativme i gi vidovme dvajcata mrtvi ,lezea vo nejziniot dvor.....potoa s elsucija mnogu raboti no mislam deka ova e dovolno za da mi kaze nekoj sto znaci.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Денес многу интересен сон сонував, сонував како си бегам за на кај дома и случајно заблежувам една слика, со 3,4 стубови и зад нив наредени луѓе во група од три лица од кој едниот поголем односно пред двајцата. и ја гледам сликата и се чудам што значи а во меѓувреме слушам глас кој што излегуваше од некои карпи, кој што ми кажа дека сликата јас ја гледам прв пат насликана е од ван гог и тоа што се луѓето групирани по тројца значи дека онај поголемиот треба да одбери еден од тие кој двајцата кој што се зад него. Повеќе не се сеќавам ама мислам дека имаше уште некој детал

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ќе ви биде одговорено, не мора да напнувате :smir:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Зошто 3-4 дена ја сонував момичката што ја сакам :)?:kesa:
Што значи тоа? Може некој да ми каже ?
тоа е јасно дека ја сакаш и ти е потребан нешто ти недостасува, тежнееш да ја видиш, а во повеќето соновници да ја сонуваш љубената личност е возратена љубов! убаво само напред!

Sto znaci da go sonuvas ova??:

Bevme trojca trojca drugari i so nas bea uste dve nepoznati lica,devojka i nekoe momce. Se vrakavme od nekakvo planinarenje i koga tie zaminaa, koga vlegoa vo nejziniot dvor, se slusna kako taa vreska i bara pomos.Togas nie se vrativme i gi vidovme dvajcata mrtvi ,lezea vo nejziniot dvor.....potoa s elsucija mnogu raboti no mislam deka ova e dovolno za da mi kaze nekoj sto znaci.
можеби во тие други работи се крие уште нешто но добор планинарење е убаво тоа е успех а смрт на познат некој од твојтата околина значи дека ќе му продолжи животот а бидејќиу не се некои што ги знаеш туку од самиот сон тогаш не ма некое значење!

Денес многу интересен сон сонував, сонував како си бегам за на кај дома и случајно заблежувам една слика, со 3,4 стубови и зад нив наредени луѓе во група од три лица од кој едниот поголем односно пред двајцата. и ја гледам сликата и се чудам што значи а во меѓувреме слушам глас кој што излегуваше од некои карпи, кој што ми кажа дека сликата јас ја гледам прв пат насликана е од ван гог и тоа што се луѓето групирани по тројца значи дека онај поголемиот треба да одбери еден од тие кој двајцата кој што се зад него. Повеќе не се сеќавам ама мислам дека имаше уште некој детал
во повеќето соновници имам сретанто дека слика уметничка значи венчавка веридба некој љубовен успех!

Што значи насоне да ти украдат паричник, со 5000 денари внатре?:uvo:
паричник да ти украдата занли некоја материјална загуба!

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
А што значи ако сонуваш како си пливал во некое море..Сега брегот се гледаше ама се давев,а како да знаев дека нема да се удавам.:kesa:Инаку водата не беше матна туку бистра..
И уште нешто.Кокошка со нозе ми ја кубеше косата :tapp:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
А што значи ако сонуваш како си пливал во некое море..Сега брегот се гледаше ама се давев,а како да знаев дека нема да се удавам.:kesa:Инаку водата не беше матна туку бистра..
И уште нешто.Кокошка со нозе ми ја кубеше косата :tapp:
според твојот сон ти ќе имаш некои успеси но некоја ситуација или проблем ќе те гуши и сопнува ама според сонот твој ти ќе бидеш цврста и самоуверена и ќе го решиш проблемот нема да дозволиш да те уништи...

бидејќи: пливање е успех,
море мирно и бистро исто така
а давење е некој проблем или тешка комплицирана ситуација

кокошка се гласови, озборувања, кои можат да те доведат до конфликт...

ништо страшно секое чудо за три дена

Kajgana Shop

На врв Bottom