A,шо значи да сонуваш војна дека имало? Луѓе пред мои очи се убивале и такви ствари..
Ај сега де,шо значи да сонуваш дека си имал 3-4 кучиња мали и едно големо?
Имам сонувано неколку сонови со змии .. али пред некој ден сонував 2 пати заебан сон .. змија со две глави ..место опашка и таму имаше глава...
убаво верверичката скока од дрво на дрво, некои успеси ќе нижиш!денес сонував дека ја отворам собата и од собата излегуваат 11 верверици
викаат летањето значи вљубување, а пливање во езеро е секогаш љубовен успех бидејќи водните површини се емотивната сосотојба на човекот, пливањето означува успех,Сонував како летам над Охридско Езеро, ама незнам како летам и после се спуштив на плажа и си влегов да се избањам, па излегов се завиткав во пешкир и седнавме да играме карти ... некое значење, летањево ме интересира?? :smir::smir:
куче значи верност, во љубов,пријателство итнАј сега де,шо значи да сонуваш дека си имал 3-4 кучиња мали и едно големо?
ништо тоа е само лош сон односно ноќна мора како резултат на стравот од таа куќа или приказните кои кружат,Сонував еден морничав сон
Одам кај мене по улица и има една кривина и има едно како куќа на 3 спрата ама тоа порано било затвор пред 70-80 години и одеднаш поминувам и гледам саатот е 11ипол и си мислам не може да ми излезе сега дух и одеднаш како што одам пред мене излегува бело нешто не видов најдобро што и јас тогаш станав и цела ноќ не заспав
Дали може некој да ми го протолкува сонот ?
Фала