Ке бидеш потпора на некој и ке помогнеш во нешто во некоја работа да биде во најнормална состојба.Шо значи да сонуваш закачалка ?![]()
Сонував како девојката на брат ми била трудна ама имала малечко стомаче. И после дознаваме дека се породила и дека родила машко дете, брат ми бил многу среќен ама детето нигде го нема.
Некој? :smir::smir:
Според тоа јас што знам, змија е лошо нешто, сака некој/а да ти наштети, а голема змија било загуба(на некој нешто) :smir:Змија?
Беше ептеееееееееееееееен голема, низ цел двор беше, на сите дрва, на покрив, на поривот од гаражата...
Секаде беше.
Црна, дебела, голема....:/
И после кај комшиите имало уште една, мала, зелена и го каснала машкото детенце...
??
Денес сонував еден чуден сон по долго време. Во сонот патував некаде со комбе, и кога излегов од комбето сфатив дека сум го заборавил паричникот во возилото. Може ли некој да ми го протолкува ова?
Благодарам на толкувањето. Јас си реков за нешто лошо се работи.:smir:Некои промени на подобро, ќе остаиш нешто што те кочело до сега, зад себе..
Змиите секогаш во соновите ѓи толкуваат како некој душман што сака да те повреди. Сите ние имаме душмани. Но во твојот случај некоја личност те има многу повредено личност која ти значи тоа е змијата. Неможеш да се помириш со тоа но помирисе и продолжи напред.Змија?
Беше ептеееееееееееееееен голема, низ цел двор беше, на сите дрва, на покрив, на поривот од гаражата...
Секаде беше.
Црна, дебела, голема....:/
И после кај комшиите имало уште една, мала, зелена и го каснала машкото детенце...
Чувај си ги пријателите и редно е да избереш кој се вистинските.ПоздравСонував нешто како подвижен железен мост (иако не беше мост ама незнам како да го опишам па ќе си го викам мост) ...и мостов имаше три пара скали поставени во вид на триаголник на платформава. Јас бев со уште две девојчиња не се сеќавам кои и почна да не брка куче, ние почнавме да се качуваме по едниве скали но истовремено од вториве скали се искачуваше друго куче, ние за да им побегнеме на двете кучиња слеговме по третите скали но на почетокот на третиве скали се наоѓаше уште едно куче. Го турнавме и успеавме да им побегнеме на кучињата. Знае ли некој што би претставувал сонов?