Сонови, толкување на сонови

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
Што значи да сонуваш сообраќајна несреќа и изневерување?Неповрзани се соновите во различни интервали се.Фала однапред:pipi:
Обратно, некој ќе преживее = сообраќајката, а за изневерување незнам може ти е повеќе психички ако имаш дечко и ако се замараш тро појќе што прај кога не е со тебе :) Ма да мислам дека е обратно и во овој случај. :helou:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
А што значи да го сонуваш крајот на светот???Кога се околу тебе исчезнува и ти остануваш жив.Радосен си за тоа но повеќе тажен.Потоа дознаваш дека и тебе ти се ближи крајот со секое дишење со секој одмотан конец од клопчето на животот.????И сето тоа се случува само затоа што ти си го одбрал погрешниот пат.Сето тоа се случува поради една "безначања " топка на чувствата која си ја одбрал мислејќи дека е онаа вистинската.Потоа следува борбата помеѓу доброто и злото а ти се обидуваш да им пренесеш на оние во вистинскиот свет преку бладање.Се обидуваш да им кажеш нешто но го кажуваш тоа толку неразбирливо што не можат да те разберат.истовремено и сонуваш и си буден.Барам некој кој ќе го протолкува точно.Позз:smir:

S

SSS-Stolica

Гостин
Некој сонов да каже шо значи...
Сум сонувал една другарка како седела од другата страна на улицата со други другарки и јас сум отишол кај неа/нив и после дошле кај мене дома ама сред сон изчезнале ги снемало наедаш...

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
можи да ве замолам да ми го претолкува сонов

Сум бил на уцилиште на цас и одеднаш се слуша тапани ко да напраџа некој и наедна навлегува војска во уцилиштето го завзема нешто бараат али се си мислив јас сум тои .. и одма се превлив на друг сон кај што барам пепералник

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Е вака вчера сањав лисица а денеска сањав змија со две глави во мојата куќа беше наподкровје.Ај ако сака некој нека ми каже што значи ова.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Well сонував дека сум била многу многу болна и не сум можела од кревет да станам, а вториов сон сонував две бебиња како ги прегазува сканија..
(гадно во секој случај -.-) шо би требало да значат:?

serious

If you need me, whistle
Член од
6 февруари 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
Што значи кога сонуваш дека ти умира некој од фамилијата (во овој случај сестра ми)
и потоа пак се појавува, но како малечка

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
А што значи да го сонуваш крајот на светот???Кога се околу тебе исчезнува и ти остануваш жив.Радосен си за тоа но повеќе тажен.Потоа дознаваш дека и тебе ти се ближи крајот со секое дишење со секој одмотан конец од клопчето на животот.????И сето тоа се случува само затоа што ти си го одбрал погрешниот пат.Сето тоа се случува поради една "безначања " топка на чувствата која си ја одбрал мислејќи дека е онаа вистинската.Потоа следува борбата помеѓу доброто и злото а ти се обидуваш да им пренесеш на оние во вистинскиот свет преку бладање.Се обидуваш да им кажеш нешто но го кажуваш тоа толку неразбирливо што не можат да те разберат.истовремено и сонуваш и си буден.Барам некој кој ќе го протолкува точно.Позз:smir:

Многу седење пред пц и гледање СФ филмови можат да доведат и до влажни сништа покрај овие...

Некој сонов да каже шо значи...
Сум сонувал една другарка како седела од другата страна на улицата со други другарки и јас сум отишол кај неа/нив и после дошле кај мене дома ама сред сон изчезнале ги снемало наедаш...

НЛО да не имаш низ куќа?

можи да ве замолам да ми го претолкува сонов

Сум бил на уцилиште на цас и одеднаш се слуша тапани ко да напраџа некој и наедна навлегува војска во уцилиштето го завзема нешто бараат али се си мислив јас сум тои .. и одма се превлив на друг сон кај што барам пепералник

Гарант играш некоја стратегиска игрица признај?

Е вака вчера сањав лисица а денеска сањав змија со две глави во мојата куќа беше наподкровје.Ај ако сака некој нека ми каже што значи ова.

Непријатели и немил настан..

Well сонував дека сум била многу многу болна и не сум можела од кревет да станам, а вториов сон сонував две бебиња како ги прегазува сканија..
Првото во совршена здравствена форма си..

Второто кошмар..

Што значи кога сонуваш дека ти умира некој од фамилијата (во овој случај сестра ми)
и потоа пак се појавува, но како малечка

Ништо ќе почне од ново сестра ти, сака да смени курс во животот.

B

bLiZanaCi

Гостин
ауууу....ова бебињава се ѓаволи ххиихихихих арно шо ги изгазил камионот

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Многу језив и морничав сон... Седиме ја и уште неколку деца/девојчиња кај мене у кујна, и си праиме муабет. Темна беше кујната... И како што правев муабет со едно девојче, се потпрев на шанкот, и одеднаш девојчево почна да вришти. Почнаа лебарки да се качуваат по мене од шанкот... :ija: Појма неам од кај се најдоа на шанкот толку многу лебарки, и сите на мене се качуваа. И ја започнав да вриштам, нормално... Девојчето дури до солзи пиштеше. Чудното беше што само ја и девојчево вриштевме, другиве си седеа искулирано, ко ништо да не се дешава. :збунет:

Ениуан?

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Lusi LY izvini vaka no stvarno da ti kazam bi trebalo koga veke sakas da tolkuvas sonista treba da gi tolkuvas pravilno.A ne sekogas da baras pricina od realniot zivot.I pokraj toa zabelezav deka na sekoj raskazan son ti davas bez vrska komentar.kako sto raskaza nekoj deka gi gledal drugarkite isceznuvale i ti na toa . odgovori so mnogi zelena glupost. te citiram "NLO da ne imas niz kujca".Pa daj nemoj tuka da se pravis nekoja tuku ako znaes samo togas protolkuvaj go nekoj son.Ne mora na sekoj son da dades bez vrska komentar.Pozz se nadevam deka ova ne go svati kako navreda.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
Lusi LY izvini vaka no stvarno da ti kazam bi trebalo koga veke sakas da tolkuvas sonista treba da gi tolkuvas pravilno.A ne sekogas da baras pricina od realniot zivot.I pokraj toa zabelezav deka na sekoj raskazan son ti davas bez vrska komentar.kako sto raskaza nekoj deka gi gledal drugarkite isceznuvale i ti na toa . odgovori so mnogi zelena glupost. te citiram "NLO da ne imas niz kujca".Pa daj nemoj tuka da se pravis nekoja tuku ako znaes samo togas protolkuvaj go nekoj son.Ne mora na sekoj son da dades bez vrska komentar.Pozz se nadevam deka ova ne go svati kako navreda.

Абе ај?
А ти модератор да не си на темава а?
Ако на некој му смета нека не си ги пишува јавно соновите, а јас како ги толкувам тоа па ни најмалку е твој проблем, ако толку ти е мака имаш администратори жали се слободно.

И тоа нло чисто беше зезање бидејќи сепак неговиот сон е што ден денува тоа ноќе сонува, така да ужифкај си.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Мислам дека си бевте доволно јасни... понатаму нема да толерирам забегување. Назад на темата :smir:

Член од
27 август 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
nekoe vreme ja sonuvav samara... ja znaete strasnata zenska od ''prstenot'' ...beshe sreda pamtam i bev vo pp dojdena bev specijalno zasho moja rodnina ke praeshe svadba ja sonuvav kako mi se pojavuva na ogledalo, i vidov u sonovnik .. ako sonuvash ogledalo zna4i ven4avka.. i od togash po4nav otp. da veruvam vo toa shto go sonuvam

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
nekoe vreme ja sonuvav samara... ja znaete strasnata zenska od ''prstenot'' ...beshe sreda pamtam i bev vo pp dojdena bev specijalno zasho moja rodnina ke praeshe svadba ja sonuvav kako mi se pojavuva na ogledalo, i vidov u sonovnik .. ako sonuvash ogledalo zna4i ven4avka.. i od togash po4nav otp. da veruvam vo toa shto go sonuvam

лелеел незнам за венчавки ли или шо значи ама саманта да ја видам насон.........нема да мислам на огледалото....јака ти душа:nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom