Gollum
Real in fantasy.
- Член од
- 4 август 2005
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 0
Ете така... Сонувам како се договараме за да одиме на базен, и таман веке стасало времето за на базен пошто ја каснам нон стоп одам накај него пошто е у сред парк трчам дека веке се стемнува и кога има што да видам на место базентот Спортска Сала Затворена а на приземје отворено Канцеларии напуштени и влегувам ја таму и темница компјутери исклучени околу 10тина маси големи банани бироа и црни екрани околу и поедно време ме довикува еден од пријателите да се скријам пошто ке дошле, а јас одма сватив дека ке дојдат лошите костумисани, и се кријам ја под бироата што да видам сите се тресат и се плашат и кутат никој муабет не праи и само ми кажува чуството дека сме заробени и "штак штак штак" кондури, некој бара од лошите околу а ние се тресеме од невиден смртен страв, и поедно време си оди лошиот и сваќам дека сега е време за бегање. Одам сам понатака пошто двајца од пријателите се претворија некако во духови кои беа зад мене и ми кажуваа каде, па иде сеа тоа најкомплицираното, 10тина врати и незнам каде, па ми кажуват која врата да ја одберам ама по комбинации, (пример ако има 3 зелени 3 жолти и една црна у црната дека штрчи од комбинација, а бе незнаеш колку врати колку соби и се некако како да се пазам најмногу на места дури и не дишев и тешко ми беше зашто имаше човек кој спие дреми да не го разбудам, Стрмни скали надолуу луѓе околу и таман го најдов излогот каде гледаше кон светлата улица таман да одам опа доје некој поштар и се растропа на врата па сите од лошите слегнаа доле и мене паника братче пена од уста да не речам се разбудив пореметен. Шо сон ке беше незнам ама много тежок случај.