Сонови, толкување на сонови

Gollum

Real in fantasy.
Член од
4 август 2005
Мислења
23
Поени од реакции
0
Ете така... Сонувам како се договараме за да одиме на базен, и таман веке стасало времето за на базен пошто ја каснам нон стоп одам накај него пошто е у сред парк трчам дека веке се стемнува и кога има што да видам на место базентот Спортска Сала Затворена а на приземје отворено Канцеларии напуштени и влегувам ја таму и темница компјутери исклучени околу 10тина маси големи банани бироа и црни екрани околу и поедно време ме довикува еден од пријателите да се скријам пошто ке дошле, а јас одма сватив дека ке дојдат лошите костумисани, и се кријам ја под бироата што да видам сите се тресат и се плашат и кутат никој муабет не праи и само ми кажува чуството дека сме заробени и "штак штак штак" кондури, некој бара од лошите околу а ние се тресеме од невиден смртен страв, и поедно време си оди лошиот и сваќам дека сега е време за бегање. Одам сам понатака пошто двајца од пријателите се претворија некако во духови кои беа зад мене и ми кажуваа каде, па иде сеа тоа најкомплицираното, 10тина врати и незнам каде, па ми кажуват која врата да ја одберам ама по комбинации, (пример ако има 3 зелени 3 жолти и една црна у црната дека штрчи од комбинација, а бе незнаеш колку врати колку соби и се некако како да се пазам најмногу на места дури и не дишев и тешко ми беше зашто имаше човек кој спие дреми да не го разбудам, Стрмни скали надолуу луѓе околу и таман го најдов излогот каде гледаше кон светлата улица таман да одам опа доје некој поштар и се растропа на врата па сите од лошите слегнаа доле и мене паника братче пена од уста да не речам се разбудив пореметен. Шо сон ке беше незнам ама много тежок случај.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
A што значи ако сонувам дека се гледам самата во огледало?Или понекогаш како се шминкам?:kesa:

Не убаво да се гледаш в огледало, болест значи...

Синоќа сонував ептен језив сон. Сум присуствувал на случка каде прават мелено месо од луѓе, видов луѓе искасапени и многу убаво се сеќавам на сликата на две раце исечени и заледени кои стојат до машината, спремни за мелење. Плус се сеќавам многу гадно мирисаше.

Некој?

Кошмар е само не му ја мисли :smir:

D

DartWader

Гостин
Сонував бавча со лалиња во 3 бои. Сина , Црвена и Жолта. И цело време се вртам во круг во бавчата. Што ке му дојде тоа ?

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
во сон ако сонуваш убаво тоа значи лошо.
убаво си сонувал лалиња убави бои,мој совет јави се на Милан тарот*.

*А мој совет е ако незнаеш што да пишеш не пишувај - Апокалипто

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
што значи да сонуваш филм кој се уште не искоцил и се снима филмот е Хари Потер 7 тоа е сцена .

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Сум сонувала смрт на блиски личности во зимски ден, многу снег изнаврнало се сеќавам, плус сум паднала во снегот.Any1?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
Сонував бавча со лалиња во 3 бои. Сина , Црвена и Жолта. И цело време се вртам во круг во бавчата. Што ке му дојде тоа ?

И тоа е мака голема не е убаво...

Сум сонувала смрт на блиски личности во зимски ден, многу снег изнаврнало се сеќавам, плус сум паднала во снегот.Any1?

Ќе преживее некој што е веќе доста болен..

Themacedon

ViXa
Член од
16 август 2009
Мислења
154
Поени од реакции
75
Сонував како сум се срушил со авион..(како патник) пред да се срушам зборував со 2 личности....само на нив им се јавив...може некој така да ми објасни..поише....???

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Вчера сонував како сум била во Маврово во викендицата и имало снег до колена натрупано, и мечки дојдоа додека седев во дворот, мајка мечка и мало мече, малото мече ме нападна и ме гризна за раката:vozbud: успеав некако да се оттргнам од него но потоа одкако се заклучив во вилата големата мечка започна да ја обиколува вилата и да тропа насекаде обидувајќи се да влезе, беше страшно, потоа си отиде мечката а јас излегов да се прошетам и кога налетав на бившиот и тој беше во една играчница играше билјард и ми рече види сега како мечките ме спречуваат да влезам кај тебе, не можеме да се видиме,.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.497
Поени од реакции
31.066
шо значи да сонуваш вилица како ти паѓа?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Луси, ај толкување:):леташ со авион, хелихоптер, нешто летачко(чинија не беше деф. :)), високо, ама сепак не толку многу, можеш да ги видиш куќите доле???

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
Луси, ај толкување:):леташ со авион, хелихоптер, нешто летачко(чинија не беше деф. :)), високо, ама сепак не толку многу, можеш да ги видиш куќите доле???
Очекувај големи промени и се надевам на добро и на најубаво се:smir:

мене ќе ми се случи нешто или на некој друг????

На друг близок или далечен...

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Што значи да сонуваш сообраќајна несреќа и изневерување?Неповрзани се соновите во различни интервали се.Фала однапред:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom