Не се знае колку публика ќе има, ќе видиме...
Камерун го објави списокот ама неможам сеа да го најдам, плус неам појма кои (од нив) ќе бидат стартери. До душа и за кај нас незнам со сигурност ама претпоставувам дека тој ќе биде почетниот состав (што го спомнав).
У секој случај тренерот на Камерун бил критикуван за изборот на играчи што го направил, пошто имало 2ца од нивните популарни фудбалери кои не биле поканети за овој натпревар (без никакво објаснување зошто не се викнати) а на нивно место се ставени некои нови фаци... Така да изгледа нема да дојдат баш во најдобриот состав..
Од нашиве едино Маневски сеа накнадно што го викнаа малце ми штрчи, мислам дека Грнчаров, Фетаи и Алими ќе беа подобри опции... До душа ај, Грнчаров и не мора пошто веќе има 4 штопери на списокот (јес да ипак мислам дека требаше он да биде вклучен наместо некои од тие 4ца, пошто покрај Новески едино он е во играчка форма во моментов ама не е толку страшно), ама Фетаи особено сега откако најде веќе нов клуб мислам дека ќе беше подобра опција али нема везе, и онака веројатно на крај на натпреварот ќе влезе во игра ЛОЛ
Мене едино криво ми е со Ѓуровски што најверојатно ништо нема да бидне. За Војводина не верувам пак да заигра, а и не верувам сега да најде нов тим негде на исток, пошто мора да се плати и оштета ако некој сака да го земе... Така да изгледа дека он ќе паузира од играње цели 6 месеци :/